Кое най-много отблъсква мъжете

Милиони жени всеки ден слагат червило и спирала с погрешното убеждение, че това ще ги направи по-привлекателни за мъжете .

Но ново проучване разкри, че мъжете във Великобритания предпочитат жени с естествен външен вид . А представителките на нежния пол започват да стават все по-отблъскващи с ежедневен грим, ботокс и изкуствен тен . Проучването показва, че 34% от жените имат изкуствен загар, а 22% носят фалшиви мигли. 54% от британките се гримират всеки ден.

Кое най-много отблъсква мъжете

Но това определено не се харесва на силния пол. 63% от мъжете биха били щастливи с естествени жени до себе си без хирургични намеси и пластични подобрения. Дори 23 на сто споделят, че биха се чувствали неудобно, ако партньорката им има изкуствени устни. Повече от половината от господата предпочитат бледото червило в розовата или прасковената гама пред червеното.

Междувременно скорошно проучване разкри и друг женски феномен – средно представителките на нежния пол във Великобритания прекарват по две години от живота си в разкрасяване и харчат средно по 12 000 паунда за козметични продукти.

БГНЕС