Неузнаваеми "Принцеси" на Sofia Fashion Week 2015

Модна колекция, чиято рекламна кампания е вдъхновена от хитови холивудски поредици, ще бъде представена ексклузивно на първото по рода си издание на Sofia Fashion Week 2015 в хотел „Маринела”.

Неузнаваеми

Зад стилистиката на тази колекция стоят дизайнерките Соня Атанасова и Силвана Данаилова от модна къща Princess. Амбициозните дами потвърдиха участието си на тридневната седмица на модата, на която десетки модни къщи ще представят официално колекциите си в периода 17-19 септември. Рекламно лице на събитието е Ивайла Бакалова, която се очаква да се завърне на модния подиум след дългогодишно отсъствие.

Преди участието си на голямото дефиле, модните диктаторки Соня Атанасова и Силвана Данаилова заснеха атрактивна фотосесия с рокли за специални поводи в типична приказна обстановка. Сред приказната природа, принцесите на модната къща в лицето на някои от най-известните родни топ модели, позираха сякаш са главни героини в хитови филмови поредици. Официално лице на модната централа тази година е красивата Роси Иванова - Мис България.

Изключителната колекция на "Принцес" можете да видите на 19 септември в хотел VG Marinela.

Повече информация за билети и Вип места - www.sfw.bg