Ирена Петрова, собственик на център за красота “Airini”:
Човек първо открива своята роля в живота,
а след това стила си

Интервю на Галина Кондова

Ирена ПетроваИрена Петрова е собственик на новооткрития център за красота “Airini” (“Айрини”) в столицата. Като повечето съвременни жени тя полага грижи за своята външност и затова разбира как би искал да се чувства клиентът, когато посещава подобно място. Ето защо енергичната дама решава да създаде собствен салон.

Броени дни преди официалното откриване на център за красота “Airini” , което ще се състои на 27 ноември, Ирена Петрова разкрива своята философия за бизнеса, красотата и стила.

Как възникна идеята да създадете салон за красота?
Като жена, която полага грижи за външния си вид аз посещавам подобни козметични центрове. Категорична съм, че красотата се ражда само на място, което е красиво. Ето защо, когато отида в някой салон, освен преценката за специалистите, която си правя, аз обръщам голямо внимание на детайлите. Забелязвам дизайна, дали салонът е подреден практично или не. Затова реших да създам свой собствен козметичен център, в който да пресъздам своята концепция за красотата.

Център за красота “Airini”Център за красота “Airini”

Споделихте, че всичко в салона е подредено според философията “фън-шуй”. Какво означава това?
Изследвам философията на “фън-шуй” в продължение на три години. Съвместно с дизайнери разработихме проекта. Съобразила съм посоките, цветовете, елементите – ключовата дума тук е хармония. Важно беше сградата, в която е разположен центърът да е в синхрон с околната среда. Цветовете в различните помещения са различни, но също са в хармония.

Център за красота “Airini”Какви процедури предлагате във вашия център?
Процедурите, които предлагаме, са съобразени изцяло със съвременните изисквания за поддържане на кожата и тялото и се извършват с най-качествените апаратури и методи. Те са подходящи за различните типове клиенти и техните изискания и предпочитания. Като цяло предлагаме фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика, масажи, антицелулитни, отслабващи и моделиращи терапии. Изключително актуални са спа-терапиите, като например винотерапия или т.нар. “Баня на Клеопатра”, която се извършва с козе мляко. Освен тези познати спа-процедури, Център за красота “Airini”предлагаме и родопски масаж с керемидки, който е все още нов и непознат за любителите на спа-церемониите. Специалистите в салона извършват специфични процедури за активизиране на клетъчната респирация, за свиване на капилярите, лифтинг. 90-минутната комбинирана система за мезотерапия, микропилинг и лифтинг, наречена B.D.R. (Beauty defect repair) се извършва в малко подобни центрове. Център за красота “Airini” предлага също и възможност за дълготрайно обезкосмяване, солариум и инфрачервена термокабина.

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine

Снимки:
1.Ирена Петрова, собственик на център за красота “Airini”.
2.– 5. Център за красота “Airini”.
Фото: Архив “Airini”

© Любомир Стойков
Всички права запазени!