Популярните герои Мис Пиги и Кърмит обявиха раздялата си


Култовите лица на "Шоуто на Мъпетите" и "Улица Сезам" са поредната звездна двойка, която обяви края на романтичните си отношения.


Популярните герои Мис Пиги и Кърмит обявиха раздялата си


Мис Пиги, която е на неопределена възраст, но е категорично млада!, публикува изявление в своя профил в социална мрежа, споделяйки следното:

"След внимателно обмисляне, задълбочена преценка и доста кавги, Жабокът Кърмит и аз взехме трудното решение да прекратим романтичната си връзка. Ние ще продължим да работим заедно в телевизионното шоу ("Мъпетите", което ще започне да се излъчва тази есен по канал АВС, бел.ред.) и във всички медии за вечни времена. Просто сега имаме отделни лични животи и ще продължим да се виждаме с други хора, прасета, жаби и т.н. Това е единственият ни коментар по този личен въпрос... освен, ако не получим подходяща оферта. Благодаря за вашето разбиране".


Популярните герои Мис Пиги и Кърмит обявиха раздялата си


В понеделник, по време на пресконференция в Бевърли Хилс за промоцията на новата визия на шоуто на Мъпетите, което ще възобнови излъчването си по-късно тази година, Кърмит призна, че раздялата е била трудна и за двамата: "Хората се променят. Жабите и прасетата също... Бяхме заедно дълго, дълго време и е лично".

Кърмит разкри и че е започнал нова връзка - с друго прасе - брюнетка на име Денис, която работи в маркетинг отдела на АВС.


Популярните герои Мис Пиги и Кърмит обявиха раздялата си


Златните дни на Шоуто на Мъпетите са в периода 1976-1981 година, а в предстоящия проект двамата бивши ще трябва да работят заедно.
"Скромният" коментар на Кърмит по темата гласи: "Е, знаете как е, не е лесно. Не е като това да бъда зелен. Но ще ви кажа нещо, само между мен и вас. Ние ще го преодолеем. Ще бъдем добре. Ние можем да бъдем професионалисти. Или поне един от нас. Аз".


Източник: telegraph.co.uk
Снимка: ЕПА/БГНЕС