Звезда от сериала "Връзки" ще води Гранд Глемър Шоу - Марина Диневи

Звездата от сериала "Връзки", телевизионен водещ и рапър - Играта ще води най-бляскавият спектакъл на Черноморието - Гранд Глемър Шоу Марина Диневи. Единственото фешън шоу на яхтеното пристанище тази година ще се проведе на 26-ти юли от 22:30 часа на специално изградена сцена на Планет клуб. Традиционният спектакъл отново ще изненада гостите с уникална сценография. За доброто настроение на гостите ще се погрижат полуфиналистката в Х фактор Ренета Ганева, както и спечелилите фестивали в Сърбия и Германия огнено шоу Ф4.

Звезда от сериала

Ще бъдат представени най-добрите модни къщи и марки - бижутата Сваровски, бански костюми Алоха Маре, спортно-елегантни тоалети на бутик "Мижел", дизайнерските рокли на Мария Диомова, дъщеря на Стефан Диомов, уникалните тоалети на Палома Фешън, както и бутиковите тоалети на дизайнерката Лилиян Едуардс, която наскоро откри бутик в Сен Тропе. Timeland ще представи бижута Сваровски и марките Мовадо, Джъст Кавали, Алфекс.

Дрехите Мижел се разработват в лимитирани серии, като имат за цел да избягат от масовия продукт и да предложат продукти, които не могат да бъдат купени и намерени във всеки магазин. Международно защитеният брaнд „Aloha Mare“, които ще представят плажни костюми, е синоним на лукс, качество и стил. Продуктите на водещата в бранша марка „Aloha Mare“ се характеризират с радващи окото свежи тропически мотиви, ярки цветове и екстравагантен дизайн.

Поля Кинова, която ще закрие Гранд Глемър Шоу - Марина Диневи, в началото на годината отбеляза десет години творческа дейност с пищно ревю в Шератон, впечатлява с изтънчени и запомнящи се официални модели рокли. Тя е носител на грамота от Академията за мода за високо качество и професионализъм в модния бранш.