Камелия и Вероника в дует

Камелия е популярното и обичано лице, което позира за снимките на fashion брандa на певицата Вероника - DECALOGUE.

Камелия и Вероника в дует

Модният дует между двете зазвуча изключително успешно и вече се радва на голям брой почитателки.

Новата колекция на родната марка - "7 SINS", отново се откроява с различен и нестандартен стил дрехи, насочени към съвременната и смела в модните си предпочитания жена.

Камелия и Вероника в дует

Камелия и Вероника си подадоха ръка за едно успешно модно сътрудничество, което никак не е случайно.

Макар и да нямат директен допир в музиката като сборни проекти, двете певици винаги са имали нещо общо помежду си.

Както е известно на меломаните и двете имат албуми, озаглавени "13". Още една допирна точка бележи приликите между тях- и двете избраха да поемат свой самостоятелен път без музикални компании зад гърба си. В своите дискографии и двете са залагали на различното и носещо специфичен почерк творчество, а символиката е белязала всеки техен видеоклип и музикален проект.

Камелия и Вероника в дует

Символика има и в името на модната марка на Вероника DECALOGUE- то носи библейския смисъл и припомня за 10-те Божи заповеди, а в колекцията "7 SINS" отново се обръща поглед към подобна концепция.

За перфектната визия на Камелия се погрижиха едни от най-добрите професионалисти - Венелин Кондаков - коса, Никола Иванов - грим, Христо Василев - стил, а за снимките на фотосесията екипът се довери за пореден път на модния фотограф Теди Грозданов, за когото Камелия позира за втори път.

Камелия и Вероника в дует

Пред обектива на младия и обещаващ фотограф са блестели не една и две звезди, а в предишната си колекция като рекламно лице на марката DECALOGUE беше певицата Магда.

Камелия и Вероника в дует