Комедийният сериал "Връзки" показва защо мъжете обичат да си купуват скъпи коли

Тази вечер от 21:30 часа по bTV стартира първата комедия-драма в българския ефир - „Връзки“. В сряда, четвъртък и петък едно голямо семейство изпълнено с любовни интриги и тайни ще отвори вратите на дома си за зрителите. Хроникьор на забавните истории е най-младия му член - 16 годишната тинейджърка Дара.

Комедийният сериал “Връзки” показва защо мъжете обичат да си купуват скъпи коли

Ослепена от блясъка на шеметната си кариера и високия си социален статус, топ архитектът Мика е оставила хармоничните отношения в семейството в ръцете на съпруга си - бившия патоанатом и настоящ брачен консултант Тони. Мотото на неговия кабинет е „прости решения за сложни брачни проблеми”. Въпреки твърдото си убеждение, че „родителите развалят първата половина от живота на човек, а децата – втората”, той се грижи по приятелски за двете си доведени деца – моделът на бельо Лия и журналистът-пътешественик Богдан, както и за собствената си дъщеря Дара.

След грандиозен скандал със съдружничката й, бизнесът на Мика се разпада, а с това и животът в цялата й фамилия. Но както знаем, злото никога не идва само. Заедно със семейните проблеми над главата на брачния терапевт Тони надвисва и един „несемеен“ – изкусителната красавица Ясмина Михайлович. Романтичната искра пламва на фона на абсурдните опити на архитектката да спаси бизнеса си с благотворителна акция в Централния софийски затвор и шокът от пристигането на сина й с бъдещата си съпруга... Нищо, но само на пръв поглед.

Комедийният сериал “Връзки” показва защо мъжете обичат да си купуват скъпи коли

„Връзки“ ще покаже защо мъжете обичат да си купуват скъпи коли, как се разпада десетгодишен брак за секунди и колко малко ти трябва, за да се почустваш желан. Зрителите ще видят защо Станимир Гъмов се възмущава, че пералнята не е тостер, как Мавриков интервюира бившата актриса и майка на Тони – Фелина, каква е статистиката на интимността при брачните двойки, как Николай Урумов прави благотворителност в затвор, а Ива Екимова и кака Лара се завръщат към природата - тази вечер от 21:30 часа във „Връзки” по bTV.