Топмодели и US певец откриха партито
за рождения ден на собственика на модна къща “Мирo”


Галина Кондова

С “Многая лета” в изпълнение на тромпетен квартет започна изисканото парти за рождения ден на Мирослав Стамов – собственик на верига бутици “Мирo фешън”.

Шумният светски купон се проведе във възстановения 20-вековен Римски форум в пловдивския мол “Екселсиор”. Тържеството уважиха топмоделите Ирен Онтева, Теди Велинова, Ваня Пейчева, които представиха тоалети от последната колекция на марката.

Специална изненада за присъстващите беше участието на група “305”. Фронтменът Майкъл Флеминг, който от две години живее в България, а от година и половина е част от музикалната четворка, е любимият певец на Мирослав Стамов. Музикантът поздрави рожденика с изпълнение на рефрена “Happy Birthday to you” в дует с пловдивската певица Ани Михова. Триетажна торта във формата на четирилистна детелина подариха на бизнесмена най-добрите му приятели.

Мирослав Стамов е водач на листата на коалиция “Диалог за Пловдив”. “Не се борим за власт, искаме право на глас за Пловдив” е мотото на предизборната кампания на новосформираната партия. “Всички сме се доказали в своите професии и искаме да помогнем с опита си на пловдивчани”, така мотивира решението си да се кандидатира за общински съветник Мирослав Стамов.

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine

Снимки:
1.Мирослав Стамов заедно с Ирен Онтева и Теди Велинова.
2.Партито за рождения ден на Мирослав Стамов съвпадна и с откриването на предизборната кампания на коалиция “Диалог за Пловдив”.

Фото: © Божидар Марков

© Любомир Стойков
Всички права запазени!