Веселка Крачунова триумфира с колекция "Ултимативен шик" в Лас Вегас

Силвия Тодорова

По време на седмицата на модата в Лас Вегас от 16 до 20 февруари, дизайнерката Веселка Крачунова представи своето виждане за модния сезон есен-зима 2015 през погледа на VHK Fashion.

Колекцията "Ултимативен шик", която Веселка Крачунова показа на самостоятелно ревю в световната столица на хазарта и шоубизнеса, включва тоалети за четири сезона и дава ярка представа за трите основни линии на бранда - Casual, Lady и Traveller - уникално съчетание между класика и винтидж, елегантност и модернизъм, нормкор и бизнес, тийн стрийт и изчистени линии. Специално за представянето си в Лас Вегас дизайнерката беше подготвила и няколко модела уникати. Българската колекция беше приета топло и радушно, и съпътствана с много положителни отзиви. Топ моделът, певица и писателка Гери Дончева направи ексклузивно участие за VHK Fashion и получи много овации и комплименти! Елегантно допълнение към представянето на тоалетите на VHK Fashion бяха слънчеви очила и диоптрични рамки от най-новата колекция на българската марка очила KWIAT. Очилата като моден аксесоар бяха неизменна част от визията и на самата дизайнерка Веселка Крачунова по време на престоя й в Лас Вегас.


Веселка Крачунова триумфира с колекция


Веселка Крачунова триумфира с колекция


Веселка Крачунова триумфира с колекция


Веселка Крачунова триумфира с колекция


На дефилетата присъстваха много журналисти, купувачи и модни критици, които изразиха възхищението си от умелото улавяне на тенденциите, през уникалното представяне и не на последно място до отличната изработка! Ревюто беше уважено от много местни и български знаменитости. На първия ред беше губернаторът на щата Невада - г-н Робърт Милър, по покана на Веселка Крачунова, мениджъра на Бритни Спиърс - Блейк, по покана на Гери Дончева, Мис Невада, г-н Ти Джей, известен като откривател на модни таланти, дошъл чак от Ню Йорк и още много други интересни гости!

Всички местни медии отразиха събитието! Не пропусна да го отрази и българската телевизия от Чикаго - BITelevision с ексклузивен репортаж и интервю. Самата дизайнерка, Веселка Крачунова сподели, че се чувства поласкана, много развълнувана от успеха на колекцията и е горда с достойното си представяне като българка в Лас Вегас!


Веселка Крачунова триумфира с колекция


След ревюто дизайнерката получи покана за обяд с губернатора на щата Невада - г-н Боб Милър. По време на срещата Веселка Крачунова го запозна със състоянието на българската мода и изрази възхищение от перфектната организация на седмицата на модата в Лас Вегас.


Веселка Крачунова триумфира с колекция


Веселка Крачунова триумфира с колекция


С успешното си представяне в Седмицата на модата Лас Вегас Веселка Крачунова проправи път за бъдещи участия и на други български дизайнери на престижния моден форум. Тя сподели, че от американска страна има огромен интерес към модата в Европа и в частност към тази в България. Плановете на дизайнерката включват съвместно с организаторите на Форума в Лас Вегас да се популяризират българските дизайнери. В момента Веселка Крачунова лобира за улеснена процедура при одобрението на наши дизайнери за участието им в Седмицата на модата Лас Вегас.


Веселка Крачунова триумфира с колекция


Веселка Крачунова триумфира с колекция


Веселка Крачунова триумфира с колекция


Веселка Крачунова триумфира с колекция


Снимки:
1-4. Модели от колекцията "Ултимативен шик" на VHK Fashion.
5. Веселка Крачунова и Гери Дончева в модел уникат на VHK Fashion.
Фото: © TReynolds Photography
6. Дизайнерката Веселка Крачунова.
7. Гери Дончева, губернаторът на щата Невада - г-н Боб Милър и Веселка Крачунова.
8. Гери Дончева и Веселка Крачунова с гримьора на събитието.
9-10. Веселка Крачунова с модели от ревюто.
11. Веселка Крачунова с Ти Джей, известен като откривател на модни таланти и Киа.
Фото: VHK Fashion