Анелия с фотосесия от модния фотограф Теди Грозданов


В месеца на жената Анелия и модният фотограф Теди Грозданов представят съвместен проект - нова фотосесия, която олицетворява женската същност, красота и стил.

Изпълнителката, която е носителка на десетки награди за музика и едни от най-престижните титли в България, сред които "Жена на годината" и "Модна икона", застана пред обектива на Теди Грозданов и позира за един различен и стилен проект по идея на фотографа.


Певицата Анелия с фотосесия от модния фотограф Теди Грозданов


През изминалата година Анелия безспорно успя да остави силен отпечатък на българската музикална сцена. Освен безспорните хитове "Твоя съм", "Изведнъж" с Йоргос Ясемис, "Феноменална", "Не мога да губя" и главозамайващия пробив на гръцката сцена, певицата реализира и пореден самостоятелен концерт.

Концерт-промоцията на най-новия й албум "Феноменална", заедно с Дани Милев бенд се превърна в едно от най-големите събития за почитателите на популярния жанр у нас и несъмнено предизвика много коментари, както и одобрението на музикални критици и светски хроникьори.

"Такъв тип самостоятелни концерти дават на мен и хората една неописуема емоция. Чувствам се много заредена и ще продължавам да го правя", коментира изпълнителката.


Певицата Анелия с фотосесия от модния фотограф Теди Грозданов


Вече повече от десетилетие Анелия безспорно остава сред най-актуалните топ имена на българската сцена и продължава да радва публиката с нови проекти и много хитове.

За никой не е тайна, че освен поп-фолк сцената тя завладя и голяма част от сърцата на почитателите и от поп музиката.


Певицата Анелия с фотосесия от модния фотограф Теди Грозданов


На тазгодишните награди на "Планета" ТВ, Анелия направи триумфално завръщане на българската поп сцена, заедно с Миро. Неповторимият тандем представи песента "Започваме на чисто", която са написали заедно и са пазили цели пет години.

Публиката не скри възхищението си от невероятния проект и побърза да определи песента като изключително стилна и стойностна, която липсва в репертоара дори и на най-популярните и утвърдени имена от поп жанра в последните години.


Певицата Анелия с фотосесия от модния фотограф Теди Грозданов


За перфектните визии на Анелия по време на фотосесията се погрижиха стилистката Елина Фиркова с невероятния стайлинг от Versace Collection, Plus Zero и Iskra Art, коафьорът Моника Братоева и топ гримьорът Никола Иванов.