Витоша Парк Хотел отпразнува 10 години

Силвия Тодорова


Витоша Парк Хотел, един от утвърдените лукс категория хотели в столицата, отпразнува 10 години от своето създаване на 4 февруари. Рожденият ден беше официално отбелязан с изискан коктейл в стилния ресторант "Тоскана" в самия хотел. Г-н Мирослав Печев, горд собственик на Витоша Парк Хотел, разряза празничната торта за 10-годишнината, а г-н Борислав Аврамов, генерален мениджър на Витоша Парк Хотел, поздрави гостите със специално изказване.


Витоша Парк Хотел - 10 години успех!


Сред гостите, които уважиха рождения ден
на Витоша Парк Хотел бяха редица корпоративни партньори, туроператори и много приятели, от който и: проф. Любомир Стойков, Ники Кънчев, Мая Косева, Капка Амзина и Явор Цаков, Радослава Минчева, Веселка Крачунова, Ева Кикерезова, Вили Боршукова, Виктория Кесаровска, Гергана Ташкова и други.


Витоша Парк Хотел - 10 години успех!


Витоша Парк Хотел - 10 години успех!


Витоша Парк Хотел - 10 години успех!


Витоша Парк Хотел - 10 години успех!


Витоша Парк Хотел - 10 години успех!

 

Всички присъстващи се насладиха на изискания коктейл с различни гурме деликатеси, цяла сьомга, приготвена на пара и поднесена върху желе от бяло вино и аспик, както и на разнообразие от напитки с богата селекция от италиански вина. За доброто настроение на гостите по време на празничния коктейл домакините бяха организирали забавна и разнообразна програма. Музикалните изпълнения на Владо Димов бяха придружени с атрактивни танци на балет. Със специални награди от томболата на Витоша Парк Хотел си тръгнаха трима от гостите, сред които беше и Капка Амзина. На тръгване всички получиха стилен комплимент от Витоша Парк Хотел.


Витоша Парк Хотел - 10 години успех!


Витоша Парк Хотел - 10 години успех!


Владо Димов, който се изяви и като водещ на вечерта, сподели с гостите на Витоша Парк Хотел, че през годините в него са отсядали световноизвестни личности като музикантите от Бони M, Рики е Повери, Оркестърът на Глен Милър, оркестърът на легендарния Дюк Елингтън, Виена Класик Оркестра, Щраус Оркестра Виена и Моцарт Виена Оркестра; Харлем Госпъл Хор, ИЩАР, струнен квартет БОНД, Крис Норман, Чамбао, Lord of the Dance, а също и Цеца Величкович, Лепа Брена, Василис Карас.


Витоша Парк Хотел - 10 години успех!


Витоша Парк Хотел - 10 години успех!


Витоша Парк Хотел съчетава собствено иновативно ноу-хау с най-добрите традиции и съвременни световни практики в бранша. От своето създаване до момента хотелът гради и защитава успешно имидж на луксозен международен бизнес и конферентен център.

Сред професионалните признания за екипа на хотела и за качеството на туристическия продукт, който предлага, са: Наградата "Хотел за конгресен туризъм" 2005-та година на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА); "Златен приз" 2007-ма за "Най-бързо развиващ се хотел" на списание "Туризъм и отдих" и Най-добър 4-звезден градски хотел за 2012-та година на списание "Туризъм и отдих".


Витоша Парк Хотел - 10 години успех!


Витоша Парк Хотел се намира на идеалното място в полите на Витоша - далеч от градската суматоха, но съвсем близо до ритъма на модерния бизнес. Архитектурата олицетворява достойнствата и стила на съвременния делови човек и пази пълноценен досега с красивата планина. Природата е важен акцент не само в екстериора, но и в интериора, а зеленото послание е основно за всички символи на хотела.


Снимки:
1. Телевизионната водеща Ева Кикерезова
2. Проф. Любомир Стойков и Мирослав Печев
3. Ники Кънчев и проф. Любомир Стойков със сина си Калин Стойков (в средата)
4. Борислав Аврамов и дизайнерката Веселка Крачунова
5. Мая Косева и Виктория Кесаровска
6. Капка Амзина и Явор Цаков
7. Владо Димов в компанията на момичетата от балета
8. Част от екипа на Витоша Парк Хотел
9. Мирослав Печев и Борислав Аврамов
10. Мирослав Печев разрязва празничната торта
11. Витоша Парк Хотел

Фото: © Хайлайф