Огромни овации на ревюто на Мarkam Fashion на модното изложение в Залцбург

Мarkam FashionС огромен успех премина премиерата на новата колекция пролет 08 на МАРКАМ Fashion на световното модно изложение Fashiоn premiere в Залцбург. На модната арена в града на Моцарт MARKAM FASHION участва за първи път и е единствената българска фирма, поканена за участие от организаторите.

Представянето на новата модна колекция Пролет 08 на русенската модна къща беше посрещнато от международната публика с огромен интерес и беше окачествено като много успешно.

В продължение на два дни ефектни топ модели от цял свят представяха тоалетите на МАRКАМ Fashion. Колекцията бе предсавена в четири модни дефилета. В предложенията за новия сезон дизайнерът на марката Николай Бузов се спира на класическото черно и бяло, както и на ефирни рокли и блузи в шампанско, сребристо и сенчести цветове в минималистични решения на модната линия.

На тридневното модно изложение, което се провежда от 5 до 7 август са представени над четиристотин фирми от цял свят, сред които Gerry Weber, Steilmann, Betty BARKLEY, LA STRADA, Arena, Blizzard, Camel active и др.

Мarkam Fashion


Новата модна колекция донесе голям търговски успех на MARKAM FASHION и на модното изложение Оrder start - Виена. В него представители на скъпи бутици и фирми за мода проявиха огромен интерес към марката. Това затвърждава позициите на MARKAM FASHION в един от най-престижните региони на Европа.