MARKAM FASHION покорява Европа с новата модна колекция пролет 2008

В две международни изложения от 22 до 24 юли 2007 година, в Амстердам и Дюселдорф, с голям успех беше представена и договаряна новата колекция пролет 2008 на модна къща MARKAM FASHION.

Markam


На едно от най-големите модни изложения в света - CPD Дюселдорф, две хиляди фирми от цял свят представиха своите модни колекции за масовия и бутиковия пазар . Модна къща MARKAM FASHION заедно с още четири български компании учавства на национален щанд организиран от АНМСП.

На модното изложение в Амстердам, MARKAM FASHION представи своята модна колекция на самостоятелен щанд и беше единствената българска фирма взела участие в модната арена.
Осемдесет и шестте модела от колекцията на МАРКАМ Fashion, разработена в три направления / Sity girl, In focus, Exclusive /от главния дизайнер на марката Николай Бузов, бяха посрещнати с изключителен интерес от холандската и германска публика и международните медии. Тоалетите бяха определени като много шик, с изчистени силуетни линии и съвременно звучене. Новата модна колекция донесе голям търговски успех на модната къща, а клиентите, които проявиха интерес към облеклата с марката МАРКАМ са от Европа, САЩ, Азия, Русия и др.

Новата колекция, която представи MARKAM FASHION в Амстердам и Дюселдорф носи лек полъх от античността. Роклите са важен акцент за този сезон. Те са с различни силуети, силно драпирани, асиметрични, в ”А” и “Н” линии . Цветовете и материите са изискани, чисти и извисени, като искрящия цвят на шампанско с аромати на ИСТИНСКИ ТРИУМФ .

От 2 до 8 август МАРКАМ Fashion ще представи колекцията пролет 2008 на модните изложения във Виена и Залцбург. По покана на организаторите МАРКАМ Fashion ще има участия в три самостоятелни модни ревюта Модната къща е единствената българска фирма, поканена за участие в европейското модно изложение в Залцбург, Австрия. Представянето на марката включва рекламни и pr материали в австрийски и международни медии. Рекламният филм, fashion каталога и рекламните постери са разработени от „ALAN group”.

Markam


Кампанията за представяне продължава на модните форуми Styl, Бърно, CPM , Москва и Bgate, София.

Очаквайте през октомври и новите предложения на MARKAM FASHION за лято 2008.