Виргиния Здравкова облича Ку-ку бенд за националното турне

За “Ние продължаваме” дизайнерът прави първата си серия мъжки дрехи


Виргиния Здравкова е автор на сценичното облекло на Ку-ку бенд за националното турне „Ние продължаваме”. Най-успешният ни дизайнер получи покана от екипа на „Шоуто на Слави Трифонов” да се погрижи за стайлинга на десетимата мъже от бенда. Специално за тях Виргиния създава първата си серия мъжки облекла. Дизайнерското решение е музикантите да блестят в кристали Swarovski. Моделите и цветовете на облеклата обаче ще бъдат пазени в тайна до първия концерт на 1 август във Враца.

По три рокли на дизайнерката ще сменя вокалистката на Ку-ку бенд Нели Петкова във всеки от 10-те концерта. Едната от тях е създадени специално за представянето на новата й песен. Другите рокли са подбрана от Виргиния Здравкова и стилистите на Шоуто от последната колекция на дизайнерката “Silk Touch”.

Музикалните спектакли ще обиколят 10 града на България. Националното турне „Ние продължаваме” започва на 1 август от Враца. Следват концерти на 3 август в Плевен, на 5 август – Велико Търново, 7 август – Русе, 9 август – Варна, 11 август – Бургас, 14 август – Стара Загора, 16 август – Пловдив, 19 август – София, 21 август – Благоевград.