Джиджи Хадид е новото рекламно лице на Maybelline


19-годишната манекенка Джиджи Хадид подписа договор за престижната модна агенция IMG, която и е уредила фотосесия с една от най-известните марки за масова козметика.

В Инстаграм изгряващата звезда в бранша сподели, че да си партнира с Maybelline е като "сбъдната мечта" за нея. "Благодаря ви много за вярата в мен и на целия екип, който е толкова мил", написа Хадид в социалните мрежи.


Джиджи Хадид е новото рекламно лице на Maybelline


Русокосата красавица научила, че става лице на марката, като получила подарък от фирмата, в който имало договор за партньорство. "В училище не ми беше позволено да нося грим, но аз тайно си купувах спирала на тази марка. Оттогава знам, че тя е най-страхотната на пазара", започна веднага с рекламите красивата манекенка.


Джиджи Хадид е новото рекламно лице на Maybelline


Джиджи Хадид започва да се занимава с мода едва двегодишна. Джиджи, чието истинско име е Хелън, е дъщеря на палестински предприемач, а майка и е родом от Холандия. Влечението и към модата я отвежда в САЩ, където блясва под светлината на прожектора благодарение на подкрепата на известния дизайнер Том Форд.


Източник: БГНЕС
Снимки: instagram.com