Родителите на Григор Димитров получиха приза му за Най-елегантен българин


Призът на Григор Димитров "БГ модна икона 2014" е в ръцете на майка му!

Проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, се срещна с родителите на прочутата ни тенис звезда Григор Димитров - Мария и Димитър Димитрови. Повод за срещата бе удостояването на Григор Димитров с наградата на Академията за мода за най-елегантен българин.


Родителите на Григор Димитров получиха приза му за Най-елегантен българин


Призовете бяха раздадени преди броени дни, но поради ангажименти в чужбина тогава Григор Димитров не можа да вземе своето отличие.

При получаването на наградата (пластиката е дело на бижутера Анжело Красини) майката на световноизвестния спортист - Мария Димитрова, сподели от името на сина си, че това е голямо признание и чест.

Тя подчерта сериозното значение, което Григор Димитров отдава на външния вид и си спомни, че когато е бил малко момче и е давал съвети как да изглежда модерна и елегантна. Мария и Димитър Димитрови споделиха, че приемат тази награда и като признание за изключителните спортни постижения на сина им. Родителите на тенисиста получиха подаръци и от главните спонсори на събитието "Лаваца", "Квят", "Витоша Парк хотел", "Сладкарници Неделя" и други.


Снимка:
Родителите на Григор Димитров - Мария и Димитър Димитрови заедно с проф. Любомир Стойков.
Фото: Хайлайф