Известни личности организираха благотворителна вечер

Виктория Бекъм, Рики Мартин и Ева Лонгория се събраха на 17 ноември в Лондон за инициативата Global Gift Gala, за събиране на дарения за бедни деца и в подкрепа на еманципацията на жените.

Известни личности организираха благотворителна вечерСъвсем неотдавна обявена за посланичка на добра воля на ООН и сериозно ангажирана в борбата срещу СПИН, Виктория Бекъм изглежда е идеалната личност да придружава Ева Лонгория. През октомври съпругата на Дейвид Бекъм осъществи първата си мисия, като замина за среща с африкански деца.

Известни личности организираха благотворителна вечерЕва Лонгория също е много ангажирана с благотворителност. Освен че участва в Global Gift Gala красивата брюнетка подкрепя научните изследвания и е член на асоциацията "Бащи срещу рак".

Известни личности организираха благотворителна вечерКаузите, защитавани от Global Gift Gala, са близки и до сърцето на Рики Мартин, който беше облечен с костюм на Армани за повода. Певецът публикува снимка в Истнаграм в компанията на своите приятелки, за да покаже подкрепа за децата в неравностойно положение, но също и за образованието за жените. Лонгория също сподели няколко снимки в социалните мрежи, определяйки групата като "чудесно трио".

БГНЕС