Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Млади дизайнери

Млади дизайнери


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Tina Social Club: Вечер с вкус на Мода и Martini®


Tina Social Club: Вечер с вкус на Мода и Martini®"Няма нищо по-хубаво от лошото време" или как една студена, есенна вечер се превърна в страхотно преживяване за отбрани гости, в бутика на TINA SOCIAL CLUB. На 24 ноември под звуците на разтапящ джаз и с освежаващ Martini ® коктейл в ръка, почитатели на TINA SOCIAL CLUB имаха удоволствието да научат повече за историята на марката, за мисията, стояща зад името й, както и за нейния основател Христина Ангелова - потомствен дизайнер, наследила чувството си за естетика от дядо си.

подробно...


Модната сцена на TINĀ SOCIAL CLUB е Париж!


Модната сцена на TINĀ SOCIAL CLUB е Париж!Новият сезон за TINĀ SOCIAL CLUB започна шеметно с участие в едно от най-известните изложения в света - Who's next. В периода 4-7 септември дизайнери и търговци от цял свят се стичат към епицентъра на модно вдъхновение, на което се представят тенденциите за сезон Пролет/Лято 2016. TINĀ SOCIAL CLUB е една от марките, избрани след специална селекция, която запозна клиенти и байери отблизо с последните си дизайнерски предложения.

подробно...


Изложба "5+5" в подкрепа на млади дизайнери от Италия


Изложба "5+5" в подкрепа на млади дизайнери от ИталияУникален формат, в който историите на успеха от миналото се използват като средство за насърчаване и стимулиране на растежа на следващото поколение модни дизайнери.

подробно...


Майсторски клас по мода в НБУ


Майсторски клас по мода в НБУМайсторски клас по мода?! Вече три години тези думи привличат като магнит студентите по мода в НБУ, зареждат ги с ентусиазъм, разгръщат творческия им потенциал и креативността им. През месец януари, веднага след дългите празнични дни, се проведе и тазгодишният майсторски клас, тази година воден от госпожа Нели Митева - професор в AMD - Akademie Mode & Design (Мюнхен).

подробно...


4-годишната Сидни - най-младата модна дизайнерка в света


4-годишната Сидни - най-младата модна дизайнерка в светаВече е официално! J. Crew подписа договор с (родителите на) 4-годишната Сидни Кайсър от Милфорд, Охайо, тя да им помогне за създаването на нова линия дрехи за деца.

подробно...


Младите дизайнерки Радостина Фотева и Михаела Желева със съвместен проект


Младите дизайнерки Радостина Фотева и Михаела Желева със съвместен проектВ началото на 2014, се появява съвместния проект на FOTEVA и Mijel, който носи името SYNC. Новата марка предлага дрехи и бижута, изработени в една единствена бройка, създадена и декорирана ръчно с кристали, камъни и мъниста.

подробно...


Яна Наскова посрещна лятото с градинско парти


Яна Наскова посрещна лятото с градинско партиДизайнерката Яна Наскова и нейната марка La Clé („ключ“ от френски) посрещнаха лято 2014 с уникално градинско парти и ревю на модели от колекцията „UNLOCKED”. Събитието бе замислено напълно в духа на световните модни традиции, тъй като всяко лято известните дизайнери по цял свят събират на градински партита своите ВИП клиенти, звезди от шоубизнеса, журналисти и блогъри.

подробно...


Визиите, които ни обсебиха в новия клип на Веси Бонева


Визиите, които ни обсебиха в новия клип на Веси БоневаСребърна оригами рокля, бяло майо с усещане за космо аватар, суичър с прозрачни детайли и още много приковаващи погледа облекла и аксесоари са фокусната точка в новото видео на Веси Бонева към песента „Обсебен си“.

подробно...


Дипломно модно ревю на студенти от магистърска програма "Мода и бизнес стратегии", НБУ - "SYNERGY (1+1=3)"


Дипломно модно ревю на студенти от магистърска програма "Мода и бизнес стратегии", НБУ - "SYNERGY (1+1=3)"Дипломното ревю на студентите от магистърската програма "Мода и бизнес стратегии" винаги е интересно и значително събитие, което представя цялостното обучение по мода в НБУ. Тази година 15 дипломанти представиха своите работи, всяка от които се състои от 10-12 облекла, като всички са създадени с идеята и по правилата на една мини колекция.

подробно...


Смелост, талант, вдъхновение и традиция в колекциите от изложба "Етична мода"


Смелост, талант, вдъхновение и традиция в колекциите от изложба "Етична мода""Аз на всички казвам, че най-добрите дизайнери са младите дизайнери, студентите по мода, те са най-креативни, не са обременени. Това, което те предлагат е най-свежо и най-адекватно на това, което наричаме стил", заяви професор Любомир Стойков.
На 7 февруари 2014 в бизнес сградата "Сердика" (София) магистрите от специалност "Мода" от Националната художествена академия представиха четири експериментални модни колекции, обединена в изложбата "Етична мода".

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Ива Екимова


Телевизионна водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи