Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Млади дизайнери

Млади дизайнери


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Академията за мода сбъдва мечти


Академията за мода сбъдва мечтиИсторията започна преди няколко месеца по време на „БГ модна икона 2022“, когато бях наградена с приза за стипендиант на „Златна игла 2021“ на официална церемония. Благотворителната дейност е взаимно дело на Академията за мода, фотографа Костадин Кръстев-Коко, трикратен носител на приза „Златна игла“, и топмодела Вероника Стефанова - Мис България Свят–2017 и лице на „Златна игла 2021“. Академията за мода сбъдва мечти! Подкрепата, която дава на студентите е безусловна, но и винаги заслужена, и аз отново изказвам своята благодарност за тази награда. Тя е абсолютна мотивация, източник на голямо вълнение и вдъхновение да продължавам устремено напред.

подробно...


Дръзки тоалети на дипломното ревю "NEW GENERATION 2022"


Дръзки тоалети на дипломното ревю "NEW GENERATION 2022"Студентите от бакалавърската програма „Мода“, специализация „Модна индустрия“ към Нов български университет представиха своите виждания за стил и дизайн на облеклото в зала “Nova Art Space”. В дипломното "NEW GENERATION 2022" ревю взеха участие 10 дипломанти, които представиха своите творчески идеи с общо 72 модела, като всеки студент представи разработена колекция с по 6-7 тоалета. Една от най-отличителните линии облекла бе тази на Боряна Бонева, която откри ревюто с интересното заглавие на колекцията си – „07d : 25h : 34m : 00s“. Колекцията “The Earth has a deadline” е вдъхновена от публикация за масивен часовник в Ню Йорк или “Metronome Climate Clock”, отброяващ времето, което остава на човечеството да действа, за да спаси себе си и единствения си дом от опустошенията на климатичния хаос. Чрез тази линия младата дизайнерка инициира извършване на все повече действия към устойчив начин на живот, а облеклата са изработени от отпадъчен материал от естествена кожа. Двама от студентите, Биляна Михайлова и Павлина Павлова, демонстрираха модни визии, разработени за университетския моден лейбъл FASHIONxNBU, под ръководството на доц. д-р Кристина Савова и ас. Кристина Колодеева.

подробно...


Академията за мода отново подава ръка на студентите


Академията за мода отново подава ръка на студентитеВече са известни новите стипендианти на Академията за мода и нейната корпоративно-социална мисия „Златна игла 2021“. С наградата са отличени двама от най-добрите студенти по специалността „Моден дизайн“, бакалавърска програма, в Националната художествена академия. Това са Иванина Иванова от ІV курс и Рая Виктор от ІІІ курс.

подробно...


Спечелете 1 от 30 стипендии за магистратура по дизайн и фотография в Raffles Milano


Спечелете 1 от 30 стипендии за магистратура по дизайн и фотография в Raffles MilanoRaffles Milano, едно от най-ексклузивните училища за мода и дизайн в света, намиращо се в сърцето на Милано, отпуска 30 стипендии до 50% от таксата за обучение за магистърски курсове по моден дизайн и бизнес, фотография, визуален дизайн и комуникация, продуктов и интериорен дизайн, които започват от ноември 2022 г.

подробно...


Безплатно обучение по кръгова иконимика за младежи


Безплатно обучение по кръгова иконимика за младежиJA България предлага една възможност за всички младежи, интересуващи се от опазване на околната среда, разумно използване на ресурси и рециклиране на материали!

подробно...


"Forever pieces" - конкурс за устойчива мода


"Forever pieces" - конкурс за устойчива модаВодещата логистична фирма “DHL” и известният бранд за устойчива дамска мода “Mykke Hofmann” организират конкурс, с който да открият „зелените“ дизайнери на бъдещето.

подробно...


Млади дизайнери показаха свои предложения на "БГ Модна Икона 2021"


Млади дизайнери показаха свои предложения на "БГ Модна Икона 2021"И в последното издание на наградите „БГ модна икона“ Академията за мода продължи дългогодишната си социална мисия да представя и подпомага талантливи млади дизайнери. В бляскавия ревю-спектакъл, предхождащ официалната церемония, освен утвърдени вече дизайнери, носители на приза „Златна игла“, по един аутфит представиха и студенти по мода на проф. Любомир Стойков – бакалавърска и магистърска програми в Националната художествена академия.

подробно...


Ahluwalia представи първата си колекция дамски дрехи по време на седмицата на модата в Лондон


Ahluwalia представи първата си колекция дамски дрехи по време на седмицата на модата в ЛондонЛондонската изгряваща звезда Ahluwalia, която скоро бе обявена за победител на фонда BFC (Британски съвет за мода)/GQ в категория за мъжки облекла, представи първата си съвместна колекция за мъжко и дамско облекло по време на Лондонската седмица на модата.

подробно...


"7 дни изкуство и дизайн" започват във ВСУ "Черноризец Храбър"


"7 дни изкуство  и дизайн" започват във ВСУ "Черноризец Храбър"Седмица на изкуството и дизайна ще се проведе от 14 до 20 юни 2021 г. във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Арт събитието е организирано от Катедра „Изкуства“ и е посветено на 30-годишнината от създаването на университета. В него могат да се включат всички, които имат желание да обогатят своите знания и умения - ученици, студенти, хора с интерес към изкуствата и талант за изящното и красивото.

подробно...


Второ издание на международния конкурс за млади модни дизайнери IDEAMODA


Второ издание на международния конкурс за млади модни дизайнери IDEAMODAПрез 2019 година Нов български университет в партньорство с Balkan Fashion Week организира и проведе за първи път в България международен конкурс за млади модни дизайнери „IDEAMODA“.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Атанас Лазаров


Собственик на PR агенция ProFile
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи