Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Алекзандър Маккуин - лошото дете на английската мода


Алекзандър Маккуин - лошото дете на английската модаФилмът за Алекзандър Маккуин, който бе представен на София филмфест, е перфидно-задоволствена режисура на Андрю Хейг, доста известен с одиозните си филми за мъжката проституция в Лондон и въобще благочестиво-нелицеприятните страни на хомоеротичната любов и перверзия. 

подробно...


Dolce & Gabbana с ревю на висшата мода - Alta Mоda


Dolce & Gabbana с ревю на висшата мода - Alta MоdaПо стара традиция знаменитите италиански моделиери Доменико Долче и Стефано Габана приключиха Седмицата на модата с камерно, само за избрани, ревю на висшата мода - Alta Mоda

подробно...


Българката Милена Атанасова влезе в най-новата онлайн енциклопедия на световната мода


Българката Милена Атанасова влезе в най-новата онлайн енциклопедия на световната модаМилена Атанасова, известна като топдизайнер в арт гилдиите на Париж и Ню Йорк, фигурира наравно, достойно и престижно с най-големите в жанра. Авторите на проекта са подредили имената на държавите по азбучен ред, така че Атанасова е в челото на престижния списък. Неотдавна от Швеция е дошла още една подобна новина - в тематична програма на Стокхолмския университет вече изучават творчеството на Атанасова. Дамата е не само автор на колекции, но и артист с утвърдени творби в изящните изкуства.

подробно...


Седмицата на модата в Токио показа новото лице на кимоното


Седмицата на модата в Токио показа новото лице на кимонотоТокийската седмица на модата този уикенд представи нов и изненадващ поглед върху кимоното, а причината за интереса на дизайнерите към традиционната дреха е, че тя се завръща с пълна сила в съвременния дамски гардероб.

подробно...


Топ дизайнерът София Борисова ще представи свои тоалети в Чикаго


Топ дизайнерът София Борисова ще представи свои тоалети в ЧикагоПо покана на братята Християн и Павел Пенефф, собственици и основатели на американската компания "MERX GLOBAL", най-успешният български дизайнер - София Борисова - ще покаже, пред отбрана публика в Чикаго, 16 тоалета от своята най-нова колекция висша мода. Специално, за да се запознае с топ дизайнерът на България и нейната работа, от Ню Йорк в Чикаго ще пристигне основателят на седмицата за висша мода в Ню Йорк, Андре Акуино.

подробно...


Виктория Бекъм с номинация за Най-добър дизайнер на дамска мода за 2015


Виктория Бекъм с номинация за Най-добър дизайнер на дамска мода за 2015Виктория Бекъм е основният претендент за приза "Най-добър дизайнер" в категория Дамска мода на Британските модни награди (British Fashion Awards) за 2015 година.

подробно...


Изложба "Италианската мода - родена от мечти"


Изложба "Италианската мода - родена от мечти"По инициатива на Италианския културен институт, от 16 септември до 18 октомври 2015 г. в прекрасната "Бална зала" на Националната галерия - Двореца, ще бъде показана изложбата "Италианската мода - родена от мечти", посветена на историята на италианската мода.

подробно...


Певицата Тейлър Суифт пуска модна линия


Певицата Тейлър Суифт пуска модна линияМузикалната звезда Тейлър Суифт ще създаде модна линия, която ще бъде достъпна само на китайския пазар.

подробно...


Поп иконата Кейти Пери е звездата в Holiday кампанията на H&M за 2015


Поп иконата Кейти Пери е звездата в Holiday кампанията на H&M за 2015H&M има удоволствието да съобщи, че международната поп звезда Кейти Пери е лицето на предстоящата Коледна кампания на марката за 2015. Кейти ще участва в глобалната телевизионна реклама и в печатната комуникация, която отбелязва зимния сезон в типичния за H&M стил – изпълнен с радост и уют за празниците. Кампанията ще стартира през ноември 2015.

подробно...


Великобритания: Изложба "Yves Saint Laurent: Стилът е вечен"


Великобритания: Изложба "Yves Saint Laurent: Стилът е вечен"Музеят Bowes и Фондация "Pierre Bergé - Yves Saint Laurent" създадоха в сътрудничество "Ив Сен Лоран: Стилът е вечен" - първата изложба във Великобритания представяща подробно работата и живота на френския моден дизайнер. Целта на експозицията е да подчертае определящите елементи във визията на жената и значимото влияние, което Ив Сен Лоран е оказал върху модата и начина по който днес разбираме дамското облекло.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Десислава Банова


ТВ водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи