Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Отиде си Кензо - най-големият французин сред японците!


Отиде си Кензо - най-големият французин сред японците!На 81 годишна възраст след заразяване с коронавирус си отиде от този свят уникалният моден дизайнер Кензо Такада, известен още като най-големия французин сред японците, според неговите собствени думи. Смъртта на Кензо е огромна загуба не само за модата, не само за лайфстайла, но и за световната култура.

подробно...


Ревюто "Епилог" на "Гучи" - най-гледаното дигитално събитие в света


Ревюто "Епилог" на "Гучи" -  най-гледаното дигитално събитие в светаНа 17 юли италианската модна къща излъчи 12-часово събитие, представящо новата ѝ колекция, в сайта gucci.com, както и в YouTube, Twitter, Weibo, приложението Gucci и Facebook страницата на марката. Събитието е генерира над 35,2 милиона гледания в света.

подробно...


Специалистите са разочаровани от Първата дигитална седмица на модата


Специалистите са разочаровани от Първата дигитална седмица на модата Първата дигитална седмица на модата в Париж не успя да убеди специалистите, че има полза от новия подход. Влиятелната модна критичка Ванеса Фридман заяви иронично пред „Ню Йорк таймс“, че са били представени „късометражни филми, музикални клипове, анонси, реклами на парфюми. А, и няколко тоалета“ и че си иска подиумите.

подробно...


Премиум марките залагат на комфорта и иновациите


Премиум марките залагат на комфорта и иновациитеТрансформациите в модната индустрия донесоха промяна дори за лидерите в бранша, които се надпреварват да имплементират технически подобрения и иновации в своите класически модели

подробно...


Кой какво облече на Оскари 2020


Кой какво облече на Оскари 2020Всяка година, тоалетите на звездните церемонии са едни от най-чаканите и коментираните в Интернет пространството. Феновете очакват да видят на кой известен дизайнер са заложили любимците им.

подробно...


Кой какво облече на наградите Golden Globes 2020


Кой какво облече на наградите Golden Globes 2020Всяка година, света на модата и изкуствата чака с нетърпение награждаването на най-заслужили в областта на киното. Звездите показват уникални тоалети и изискани рокли, които се помнят цяла година. Селектирахме за Вас, най-интересните рокли на тазгодишната церемония.

подробно...


Бански костюми Maya Ilieva представиха на White Label World Expo в Лондон


Бански костюми Maya Ilieva представиха на White Label World Expo в ЛондонНа 27 и 28 ноември в изложбения център Excel London се състоя White Label World Expo - световно изложение за електронна търговия и стоки с бял етикет.

подробно...


Ролята на облеклото за успеха в бизнеса


Ролята на облеклото за успеха в бизнесаMaestro di Eleganza Алберто Веделаго изнесе публична лекция в ПУ „Паисий Хилендарски“. Италианският дизайнер и стилист получи специална награда от ректорското ръководство – почетен плакет „Паисий Хилендарски".

подробно...


НЕВЕНА сътвори изумителен тоалет за Ел Макферсън


НЕВЕНА сътвори изумителен тоалет за Ел МакферсънБългарската дизайнерка НЕВЕНА, базирана в Лондон, отново бе предпочетена от световна знаменитост. Този път прочутият топмодел и актриса Ел Макферсън (известна още като „Тялото“) избра тоалет на НЕВЕНА, с който се появи на емблематичния оперен бал във Виена.

подробно...


Том Форд даде старт на модната седмица в Ню Йорк


Том Форд даде старт на модната седмица в Ню Йорк57-годишният дизайнер, Том Форд показа изчистена колекция, която е вдъхновена от моделите, създадени от него за "Гучи" през 1996 г. Тогава по собствените му думи дава старт наблестящата му кариера. Редица дълги рокли са с голи гърбове и напомнят белите тоалети, представени от дизайнера в Милано. Носеният от Джиджи Хадид костюм тайор с червен панталон пък е като копие на същото облекло, представено от Форд преди 23 години.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Хилда Казасян


Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи