Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Акценти от седмицата

Акценти от седмицата


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Моловете отварят в началото на февруари


Моловете отварят в началото на февруариОт 4 февруари ще отворят магазините в моловете. Това е решено на работно съвещание на премиера Бойко Борисов с членовете на Националния оперативен щаб и министри. Ще заработят всички магазини, но не и заведенията и детските кътове.

подробно...


Иновативни български компании се представиха пред най-големия иновационен и предприемачески център в Европа UNTERNEHMERTUM


Иновативни български компании се представиха пред най-големия иновационен и предприемачески център в Европа UNTERNEHMERTUMИзпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Службата по търговско-икономически въпроси в гр. Мюнхен и Българската стартъп асоциация БЕСКО организираха представяне на българската иновационна и стартъп екосистема пред най-големия иновационен и предприемачески център в Европа UNTERNEHMERTUM.

подробно...


Радослава Лазарова представи сватбена колекция Impressions


Радослава Лазарова представи сватбена колекция ImpressionsНай-нова булчинска колекция Impressions на модна къща „Блинк” с дизайнер Радослава Лазарова беше представена по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“. На нея присъстваха десетки журналисти и любители на модата от Милано и Лондон. Водещ на дигиталното събитие с модна и лайфстайл презентация беше проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.

подробно...


Черен петък в онлайн магазина на Fashion.bg


Черен петък в онлайн магазина на Fashion.bgПрез тази година официалният Черен петък е на 27 ноември в САЩ. В България обаче любителите на пазаруването се радват на намаления, отстъпки и промоции през целия месец ноември. В много от магазините у нас Черният петък ще бъде на 20 ноември, затова и ние от Fashion.bg решихме да направим намаление от 15% на всички продукти в нашия електронен магазин за български дрехи в периода 20-22 ноември.

подробно...


Състоя се премиерата на новия български филм "На прага"


Състоя се премиерата на новия български филм "На прага"Премиерата на новия български филм „На прага” се състоя на 10 ноември в салона на „АРТ сцена на Шипка“ в присъствието на десетки гости и представители на медиите, но при ограничен капацитет на залата и спазването на всички противоепидемични мерки. Напрегнатият психотрилър е дело на режисьора Лъчезар Петров, който е и автор на оригиналния сценарий. В главната роля се превъплъщава родната ни кинозвезда Ники Сотиров, който споделя: „Работата с млади хора е благословия!“, визирайки останалата част от актьорския състав – Борис Кашев, Анастасия Левордашка, Божидар Попчев, Марина Георгиева и Калоян Лулчев.

подробно...


PALOMA FASHION откри нов бутик


PALOMA FASHION откри нов бутикНа стилно парти Paloma Fashion с дизайнер носителката на „Златна игла“ Поля Кинова представи своята нова лимитирана модна линия от елегантни облекла, които съчетават в себе си изящност и изискана красота, по време на откриването на новия бутик на марката в София.

подробно...


Банка ДСК организира пореден спортен празник с кауза


Банка ДСК организира пореден спортен празник с каузаСлужителите на Банка ДСК и тази година не изневериха на добрата традиция в края на септември да прекарат един ден заедно на спортния терен и да подкрепят социално значима кауза. На 26 септември 200 служители на банката взеха участие в спортния празник, като премериха сили в спортовете футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, стрелба с лък и се забавляваха в с уроци по народни танци, аеробика, йога и салса.

подробно...


Три нови бранда в Bridal Fashion


Три нови бранда в Bridal FashionКолекции 2021 от три нови бранда вече радват клиентите на бутик Bridal Fashion. Заедно с утвърдените световноизвестни марки – Pronovias, Marchesa, Modeca, Milla Nova, Sherri Hill, Roccobarocco, на които Bridal Fashion e официален представител и агент за България, в динамично развиващата се фирма постъпват – американската – Randy Fenoli, френската - Herve Paris и английската – True Decadence.

подробно...


Стартира новият електронен магазин за българска мода на Fashion.bg


Стартира новият електронен магазин за българска мода на Fashion.bgДнес стартира електронен магазин за българска мода във Fashion.bg Колекцията с марка mar.fashion на фирма Марбул е специално създадена за нашия магазин и може да бъде закупена единствено във fashion.bg Част от артикулите в момента се произвеждат и ще бъдат налични следващата седмица.

подробно...


„Лаваца” с нова капсулна система за италианско еспресо


„Лаваца” с  нова капсулна система за италианско еспресоНай-новата капсулна система на „Лаваца” – „Фирма” (FIRMA) вече се предлага и в България. Новата капсула предлага ароматно италианско еспресо, направено като в италианско заведение. Кафето е добре балансирано и асортимента е голям – 9 различни вида капсули, всяка една с внимателно подбрани, смесени и изпечени блендове кафе.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Лили Иванова


Примата на българската поп музика
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи