Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Интимна мода

Интимна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Дантелено мъжко бельо - готови ли сте за него?


Дантелено мъжко бельо - готови ли сте  за него?Оказва се, че във Великобритания все повече представители на силния пол държат да се обърне спецално внимание и на тяхното бельо, а не само на нежните им половинки. И тъй като щом има търсене има и предлагане, британска фирма предлага нова линия закачливо мъжко бельо, включваща подплатени сутиени, прашки, дантелени бикини, бодита и топове "удобни и страхотни за целодневно носене", според самите производители.

подробно...


Бар Рафаели с нова колекция памучно бельо


Бар Рафаели с нова колекция памучно бельоИзраелската манекенка Бар Рафаели представи новата си колекция памучно бельо с марката Under.Me.

Забравете за стегнатите корсети, неудобните сутиени и жартиери...израелската красавица създаде линия комфортно бельо с памучни бикини и потници.

подробно...


Създадоха бельо за апетитни женски извивки


Създадоха бельо за апетитни женски извивкиДокато много жени се опитват да се отърват от излишните килограми, някои представителки на красивия пол искат да изглеждат секси и с по-апетитни форми.

Най-накрая намериха решение на проблема на кльощавите мадами, които се опитват да привлекат мъжкото внимание върху извивките си.

подробно...


Пенелопе Крус и сестра и Моника създадоха колекция бельо


Пенелопе Крус и сестра и Моника създадоха колекция бельоАктрисата Пенелопе Крус и сестра й Моника създадоха собствена колекция бельо. Испанската актриса и сестра й обединили усилията си с марката Ажан Провокатьор за създаването на колекцията "Л`Ажан", включваща 15 модела - сутиени, бикини и корсети. "За двете ни с Моника е много вълнуващо да се впуснем в това ново приключение. Винаги сме били големи почитателки на Ажан Провокатьор и двете много искаме сътрудничеството ни да продължи дълго време. Много сме щастливи, че ставаме част от този прекрасен екип", заяви Пенелопе.

подробно...


Роузи Хънтингтън-Уайтли създаде колекция бельо


Роузи Хънтингтън-Уайтли създаде колекция бельоАктрисата и модел Роузи Хънтингтън-Уайтли пусна първата си колекция бельо за марката "Маркс енд Спенсър".

Родената в Девън манекенка си сътрудничи с дизайнерите на бельо на британската модна марка за създаването на колекцията от 33 модела копринено бельо, камизоли, френски кюлоти и роби в стил кимоно, украсени с рози и детайли, вдъхновени от стила деко. Колекцията ще се нарича Rosie For Autograph.

подробно...


Черният шоколад разпалва страстта в спалнята


Черният шоколад разпалва страстта в спалнята Отдавна са известни ползите от тъмния шоколад за здравето и красотата на жените, но според специалисти сладкото изкушение подобрява любовната връзка и сексуалния ви живот.

Има няколко начини да включите шоколада в менюто на романтичната вечер. Най-простият е да купите бонбони и да посипете леглото с тях. Черният шоколад е мощен афродизиак, който ще подобри сексуалния ви живот, като разпали страстта и желанието. Втори сценарий с главна роля шоколад е да поръсите пътя до спалнята с шоколадови парченца и да помолите вашата половинка да ги следва, като изяжда всяко едно от тях.

подробно...


Жените мислят повече за мода, отколкото за ласки


Жените мислят повече за мода, отколкото за ласкиЖените мислят за мода по 91 пъти на ден или 30 дни годишно. Това е повече отколкото мъжете мислят за секс.

Средностатистическият мъж мисли за секс средно по 20 пъти, а дамите - два пъти повече. Но, оказва се, че представителките на нежния пол мислят много повече за мода: девет пъти по-често, отколкото за плътски наслади; 91 пъти дневно – това е един път на всеки 11 минути и 23 секунди.

подробно...


Съблазън и сексапил на Седмицата на модата в Пекин


Съблазън и сексапил на Седмицата на модата в ПекинКитайската марка дамско бельо "Съблазънта на Ева" бе показана в предпоследния ден от Седмицата на модата в китайската столица.

Показаните модели доказват, че дизайнерите в цензурирания иначе Китай са в час с последните тенденции относно дамското бельо. Слиповете не са силно изрязани като при прашките, а сутиените са прилично дълбоки – така че еротиката да е само загатната.

подробно...


Мъжете на 30 години са с най-много еротични фантазии


Мъжете на 30 години са с най-много еротични фантазииСпоред ново проучване сексуалните фантазии на мъжете достигат своя пик на 30-годишна възраст.

Достигнат ли 30 години, представителите на силния пол преживяват същинска хормонална буря. Техните тайни сексуални фантазии са почти неизчерпаеми именно в този етап от живота.

подробно...


Новите модели от серията оформящо бельо “SHAPE SENSATION” са резултат от дързък и иновативен подход


Новите модели от серията оформящо бельо  “SHAPE SENSATION” са резултат от дързък и иновативен подходИзработена от иновативни технологии с охлаждащ и антицелулитен ефект, пролетно-лятната колекция Shape Sensation на Triumph, която за пръв път включва и бански костюми, окуражава дамите да демонстрират още по-смело женствените извивки на своето тяло.

Новите материи са наистина сензационни и идват точно навреме за летния сезон – Diamond и Cool Sensation series осигуряват усещане за прохлада и го запазват - дори когато температурите се покачват.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Кремена Халваджиян


Стилист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи