Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Летен театрално-музикален фестивал в "НОВ ТЕАТЪР" НДК


Летен театрално-музикален фестивал в "НОВ ТЕАТЪР" НДК„Нов театър“ НДК стартира първото издание на „Летен театрално-музикален фестивал“, който ще се проведе през целия месец юли. Любителите на театралното и музикално изкуство ще бъдат зарадвани с една вълнуваща алтернатива на културния живот в София. Известни творци – актьори, режисьори и драматурзи, както и проспериращи и амбициозни млади таланти, обединяват усилията си в създаването на атрактивния „Летен театрално-музикален фестивал“.

подробно...


Музей на татуировките в България


Музей на татуировките в БългарияМузей на татуировките отвори врати в рамките на традиционния Таttoo Fest Sofia, който се проведе този уикенд в зала Универсиада.

подробно...


Световни шампиони и звездно жури пристигат за Sofia Open Dance Festival


Световни шампиони и звездно жури пристигат за Sofia Open Dance FestivalПоредното пето издание на Международния танцов фестивал SOFIA OPEN DANCE FESTIVAL – „Изкуството на Балните танци” ще се проведе на 26-27.10.2019 г. в зала ЕФЕ, хотел „Маринела“, София. Специални гости на фестивала са 10-кратните световни шампиони по Бални танци – АРУНАС БИЖОКАС и КАТЮША ДЕМИДОВА (САЩ), които ще имат свое професионално танцово шоу по време на гала вечерта на 26-ти октомври.

подробно...


Мисис дама на годината – Ваня Ламбева организира първа детска асамблея


Мисис дама на годината – Ваня Ламбева организира първа детска асамблеяНад 300 деца от всички 28 области в България взеха участие в първата националната Асамблея „Земя на децата“, която се проведе в Националната спортна академия в София на 1 юни 2019 г. Грандиозното събитие бе открито от детския радиохор, който изпълни химна „Детска планета, написан специално за Асамблеята от композитора Ясен Обретенов, по музика на Пеньо Иванов. Бяха прочетени и поздравителни адреси от държавните институции и организации, които подкрепиха първото издание на детската асамблея.

подробно...


Криско и световни миски гости на фестивала "Мези"


Криско и световни миски гости на фестивала "Мези"Световни миски участвали на престижния конкурс Miss Globul ще посетят страната ни като гости на поредното издание на фестивала “Мези”. Събитието ще се проведе между 30 май и 2 юни на стадион Севтополис в Казанлък, като част от честванията по случай празника на розата. Лично моделката и водеща Гери Дончева ще бъде гид на екзотичните миски, които са представителки на Хонг Конг, Хаити и Узбекистан.

подробно...


Синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан стана български зет


Синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан стана български зетДжефри Джордан е бивш баскетболист като баща си, а избраницата му Радина е българска емигрантка в САЩ.

подробно...


Алекс Раева показа бащата на бъдещото си дете


Алекс Раева показа бащата на бъдещото си детеТв водещата Александра Раева е вече в напреднала бременност, а детето се очаква да се появи след около месец на бял свят. Досега Раева не бе показвала, кой е щастливия татко.

подробно...


"Нов Театър - НДК" продължава мисията на първия частен театър "Диалог"


"Нов Театър - НДК" продължава мисията на първия частен театър "Диалог"Режисьорът Бойко Илиев чества 30 години от създаването на първия частен театър в България – „Диалог“. Неговото идейно продължение „Нов театър – НДК“ ще отбележи годишнината на 29 май с документален филм за трудната съдба на „Диалог“. След прожекцията на филма (първа част „Диалог“ и втора част „Нов театър – НДК“) на сцената ще бъде представен спектакълът „Антихрист“ с участието на актьорите: Елена Петрова, Любомир Ковачев, Ники Сотиров и Веселин Калановски.

подробно...


Цеци Красимирова с приказна сватба в Каталуния


Цеци Красимирова с приказна сватба в КаталунияМоделът Цеци Красимирова се венча за американския бизнесмен Майкъл Струмейтис в каталунския курорт Ситжес.

подробно...


"Котка върху горещ ламаринен покрив" с премиера на сцената на "Нов театър – НДК"


"Котка върху горещ ламаринен покрив" с премиера на сцената на "Нов театър – НДК"„Нов театър – НДК“ представя пиесата от американския драматург Тенеси Уилямс – „Котка върху горещ ламаринен покрив” с премиера за София на 16 май. Отново през месец май ще бъдат чествани и 30 години от създаването на първия частен театър „Диалог“ с неговото идейно продължение „Нов театър – НДК“.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мадлен Алгафари


Психотерапевт
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи