Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Lions Club Vitosha и приятели събраха 135 560 лева


Lions Club Vitosha и приятели събраха 135 560 леваНа благотворителна вечер "Приятели на доброто", организирана от Лайънс клуб „София Витоша“ бяха събрани 135 560 лева. Парите ще отидат за две каузи – Дневен център за социална интеграция и професионално обучение на младежи с физически и интелектуални увреждания, както и за закупуване на два апарата за превенция на зрението и слуха на деца от 0 до 6 годишна възраст.

подробно...


Big Brother: Most Wanted печели Уош МС


Big Brother: Most Wanted печели Уош МСПобедител на Big Brother: Most Wanted е Уош МС. На второ място е плеймейтката Джулиана, а на трето Никита.

подробно...


Премиера на световноизвестния скулптор Живко Седларски на "БГ Модна Икона"


Премиера на световноизвестния скулптор Живко Седларски на "БГ Модна Икона"Световноизвестният скулптор Живко Седларски ще представи за първи път в България нови пластики от серията „Роклята“ по време на официалната церемония „БГ модна икона 2018“ на 12 декември във Витоша Парк Хотел. Той пристигна от Франция по специална покана на Академията за мода за своята премиера в едно от най-престижните лайфстайл събития в България.

подробно...


„НОВ ТЕАТЪР“ – НДК представя „АНТИХРИСТ“ в нощта на театрите


„НОВ ТЕАТЪР“ – НДК представя „АНТИХРИСТ“ в нощта на театритеБойко Илиев, режисьор и директор на „Нов театър“ – НДК, заедно с актьорите Йоана Буковска-Давидова и Любомир Ковачев представиха актуалните проекти на театъра. В Нощта на театрите в София на 17-ти ноември ще се играе представлението с актуални и силни послания – „Антихрист“ по романа на Емилиян Станев с драматизация и режисура на Бойко Илиев. Спектакълът „Поручик Бенц“ по романа на Димитър Димов ще бъде представен по време на европейско турне в Германия, Белгия и Холандия.

подробно...


"НОВ ТЕАТЪР" – НДК с две премиери до края на 2018 година


"НОВ ТЕАТЪР" – НДК с две премиери до края на 2018 годинаПрез месеците ноември и декември до края на 2018 г. на сцената на „Нов театър“ – НДК ще се състоят две премиери на дебютиращи в театралното изкуство млади творци. Първата от тях е моноспектакълът на Иван Рангелов – „Страсти Илиеви“ с автор Димо Дешев, който може да бъде гледан за първи път на 15 ноември от 19:00 ч. Втората премиера е моноспектакълът на Кирил Михов – „Пикльото“ 20/18 с автор Калин Илиев, предвидена за началото на месец декември.

подробно...


Bridal Fashion на 20 тия Юбилей на Мисис България


Bridal Fashion на 20 тия Юбилей на Мисис БългарияЗа 20-та поредна година на 26 октомври, в „Сити Марк Арт Център“ гр. София, бяха избрани новите носителки на най-престижната титла за омъжени дами „Мисис България 2018” с директор - Меги Савова. Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 20-те финалистки, които се бориха за титлата „Мисис България.

подробно...


Силните послания на "Антихрист"


Силните послания на "Антихрист"„Нов театър – НДК“ в партньорство със Столична община, отдел „Култура“ ще отбележат Деня на народните будители на 1-ви ноември със спектакъла „Антихрист“ по едноименния роман на Емилиян Станев. Това е най-новото представление в програмата на театъра и може да бъде гледано също така на 17-ти ноевмри по време на Нощта на театрите в София. Драматизацията и режисурата на „Антихрист“ са дело на Бойко Илиев, а на сцената се изявяват актьорите: Елена Петрова, Любомир Ковачев, Ники Сотиров и Веселин Калановски.

подробно...


Arena of Beauty Professional – 21 години доверие и професионализъм


Arena of Beauty Professional – 21 години доверие и професионализъмНа 39-то издание на Arena of Beauty Professional, участие взеха 92 фирми от България, Румъния, Украйна, Гърция, Италия и Корея, които представиха повече от 320 бранда, 25 демонстрации на сцена, повече от 100 фирмени демонстрации и презентации, и бяха видени от над 4600 посетители от България, Македония, Сърбия, Гърция и Турция.

подробно...


Just Cavalli откри нов монобранд бутик в центъра на София


 Just Cavalli откри нов монобранд бутик в центъра на СофияНовият монобранд бутик на Just Cavalli в София отбеляза откриването си с модно дефиле и изискан коктейл. "Дрехите и аксесоарите заемат все по-важно място в живота на хората, именно затова ние създадохме една нова фантастична дестинация за шопинг в центъра на нашата столица", споделят Славея Янева и Силвия Колева, които са представители на луксозната италианска марка за България.

подробно...


Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин купуват къщата на Деми Ловато


Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин купуват къщата на Деми ЛоватоДжъстин Бийбър и Хейли Болдуин искат да станат собственици на къща в Ел Ей и един от имотите, които те разглеждаха беше именно къщата, където Деми Ловато почти не умря преди няколко месеца, съобщава "Ти Ем Зет".

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Ива Екимова


Телевизионна водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи