Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Интимна мода

Интимна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Разкрепостена мода от Албания


 Разкрепостена мода от АлбанияМода в Албания - за повечето хора това сигурно звучи екзотично.

Младата дизайнерка Мерита Точила доказва с разкрепостените си ефирни и мрежести модели, че това е постижимо даже в тази малка балканска страна, която само до преди две десетилетия беше най-изолираната в Европа, а до ден днешен се смята за неприлично показването на прекалено разголена плът.
Този стереотип се опровергава от младия творец.

подробно...


Дизайнери създадоха сутиен, увеличаващ бюста


Дизайнери създадоха сутиен, увеличаващ бюстаДизайнери извършват тестове върху чудодеен умен сутиен, който увеличава женския бюст, когато жената се чувства секси, съобщава британският таблоид "Сън".

Mагическият сутиен установява промените в телесната температура, предизвикани от сексуалната възбуда и притиска бюста, в резултат на което го уголемява. Когато възбудата премине, вградената памет на сутиена отпуска материята, от която е изработен сутиенът, и бюстът на дамата, която го носи, отново се връща към нормалното, съобщиха словенските дизайнери, които са го изобретили.

подробно...


Сестрите Круз пердлагат секси кимоно


Сестрите Круз пердлагат секси кимоноСветовно известната испанска актриса Пенелопе и сестра й Моника Круз, които работят за известната модна марка Mango (MNG) предлагат за сезон пролет/лято 2009 г. рокли вдъхновени от Япония.

На модното ревю в Баня Лука бяха показани рокли, които приличат на кимоно, японският акцент доминира и в останалите аксесоари. "Сестрите създадоха определена бройка, в която има и класически тоалети за жената, но и провокиращи мини рокли в духа на 70-те години на миналия век", каза мениджърът на марката Mango в Баня Лука Весна Милич. Освен сестрите Круз за колекция Mango създадоха тоалети Сандрина Фасоли и Адам Лип.

подробно...


Джесика Тейлър рекламно лице на линията за бельо на Tesco


Джесика Тейлър рекламно лице на линията за бельо на TescoПевицата Джесика Тейлър стана рекламно лице на новата линия за бельо на марката Tesco.

28-годишната изпълнителка ще бъде лице на линията Diamond Boutique, която ще бъде представена официално днес. Линията е дело на Мишел Моун, създател на марката за бельо Ultimo. Тя е определяна от Tesco като "една от първите линии за бельо в стил висша мода, която може да се закупи от близкия супермаркет". Моун сподели, че не е правен никакъв компромис със стила и качеството на материята.

подробно...


Интелигентните решения на "Триумф"


Интелигентните  решения на "Триумф"Днес бельото не е това, което е било в миналото. От топла долна дреха, то се е превърнало в цяла индустрия, която изобилства от разнообразен дизайн и кройки, красиви модели и интелигентни решения за перфектна фигура. Бельото може да оформя, приглажда, максимизира и минимизира. То дава увереност и самочувствие и има способността да трансформира естествените форми на тялото. Днес не е нужно никой да страда заради природните си дадености, затова „Триумф” представя разумните и най-блестящи идеи от пролетно-лятната си колекция за 2009 г. Експертите от модната централа напълно разбират женските желания и осъзнават важността на най-интимното облекло.

подробно...


Лятото триумфира в МОЛ Варна


Лятото триумфира в МОЛ ВарнаСветовният концерн “Триумф” представи най-актуалните тенденции в дамското и мъжкото бельо на специално ревю в Мол Варна. Пред многобройна публика моделите на агенция “ВИП фешън” демонстрираха хитовите предложения за сезона пролет-лято 2009 на водещи български и чужди марки.

Специално за дамите новата пролетно-лятна колекция на “Триумф” носи изтънчен градски шик с ретро-елементи. Кройките по традиция са секси и изключително комфортни, цветовете са нежни – бледо жълто, платина и бежово, а материите - изключително ефирни.

подробно...


Национален ден на бельото проведоха в Рио


Национален ден на бельото проведоха в РиоТретият "Национален ден на бельото" се проведе в Бразилия, при което 15 младежи и 17 девойки с външност на фотомодели преминаха по бельо по централните улици на Рио де Жанейро, предаде РБК.

"Националният ден на бельото" беше измислен преди 6 години в Ню Йорк с основната цел да подкрепя бразилската индустрия за производство на бельо. Тази година участниците в парада носят най-красивите модели на марки като Calvin Klein, Lupus, Scala, UW, Puket, Surrender2, Moulin Rouge, Erótika, Elegance, Nunca I Was Saint, Dulce Carola, Mandi, Verve и VR.

подробно...


Свежо, спортно, секси ... Sloggi


Свежо, спортно, секси ... SloggiЗнаете ли, че най-продаваната в Европа марка слипове, в началото на своето съществуване (точно преди 30 години), е била предназначена само за жени? Седем години по-късно се появяват и мъжките серии, които за изключително кратко време превземат пазара и отстояват тези позиции до днес. Новата колекция на марката, произвеждана от концерна Триумф, предлага изкушения и за двата пола.

Мъжката колекция Пролет-Лято 2009 предлага на своите почитатели всичко, за което са мечтали. Тя включва иновативни предложения за свежа визия без издайнически петна под мишниците.

подробно...


Бельо за шампиони


Бельо за шампиониЛюбомир Георгиев, главен дизайнер на Джеронимо и Лора Любенова изненадаха своите почитатели и тези на футболния отбор ЦСКА с най-новите си модели. И този път българският производител успя да преодолее скептицизма на българина и разтърси публиката с изящно мъжко бельо, облечено върху мъже. Отборът на ЦСКА с най-голямо удоволствие прие мъжките боксери и стилни слипове и смело се снима за календар за 2009 г.– само по Geronimo! Смелото решение на ръководството на ПФК „ЦСКА” и на футболистите да участват в такъв вид проект (да се снимат по бельо за календар), е не само похвално, но и съдържа голяма доза риск.

подробно...


Виктория Бекъм се съблече за Армани


Виктория Бекъм се съблече за Армани
Виктория Бекъм се съблече за Армани, след като съпругът й Дейвид Бекъм позира по слип за рекламната кампания на дизайнера и предизвика истерия в Ню Йорк.

Госпожа Бекъм ще представя колекция пролет-лято 2009 на линията бельо Емпорио Армани. За участието си в кампанията тя ще получи 12 милиона лири за три години.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Ива Екимова


Телевизионна водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи