Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Интимна мода

Интимна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Дизайнерът Том Форд пуска линия мъжко бельо


Дизайнерът Том Форд пуска линия мъжко бельоСлед като миналата седмица потвърди, че готви колекция швейцарски часовници, американският дизайнер и режисьор Том Форд обяви и че работи върху колекцията си за мъжко бельо.

подробно...


Горещо: Рафаел Надал лице (и тяло) на линия мъжко бельо


Горещо: Рафаел Надал лице (и тяло) на линия мъжко бельоСуперзвездата на тениса Рафаел Надал стана лице на новата колекция бельо на Tommy Hilfiger. В рекламната кампания испанският спортист е облечен само в бельото на марката като се очаква кадрите с него да бъдат разпространени в редица страни по света.

подробно...


Жизел Бюндхен представи новата си колекция бельо


Жизел Бюндхен представи новата си колекция бельо Бразилката Жизел Бюндхен, която през април тази година обяви, че се оттегля от модните подиуми, но изглежда не е излязла в пълна пенсия.

подробно...


Модни тенденции 2015: Бельо от коса


Модни тенденции 2015: Бельо от косаКогато става дума за бельо, изборът на жените никак не е ограничен - бикини, дамски боксерки, дамски слипове, прашки, къси шортички. Но явно за една шведка това не е достатъчно и тя реши да провокира модната индустрия като създаде изцяло нов вид дамско (а може би и не само) бельо.

подробно...


Sony World Photography Awards - Фотографиите на 2015


Sony World Photography Awards - Фотографиите на 2015Sony World Photography Awards e най-голямото състезание за фотография в света, чиято цел е проста: да признае и възнагради най-добрите съвременни фотографии от цял свят. На вашето внимание представяме 20 от нашите фаворити в различните катерогии...

подробно...


Бритни Спиърс показа колекция бельо и бански за Пролет/Лято 2015


Бритни Спиърс показа колекция бельо и бански за Пролет/Лято 2015 Бритни Спиърс стартира рекламната кампания Intimate Britney Spears. На снимките попзвездата позира в секси бельо и бански костюми.

подробно...


Хайди Клум със собствена линия бельо


Хайди Клум със собствена линия бельоХайди Клум последва колежката си Ел Макферсън, гмуркайки се в бизнеса с бельо със стартиране на собствена линия за жени.
Германската красавица е подписала сделка с компанията, която помогна на нейната най-голяма съперничка Ел Макферсън да започне кариерата си през 1990 г.

подробно...


Дамско бельо, вдъхновено от Мондиала


Дамско бельо, вдъхновено от МондиалаИталианската марка за дамско бельо Intimissimi започна рекламната си кампания на новата колекция, посветена на Световното първенство по футбол 2014.

Част от бельото е с цветовете на националния флаг на Бразилия, която е домакин на Мондиала. Колекцията е представена от манекенката Ана Беатрис Барос.

подробно...


Бельото е сред любимите подаръци на жените според Адриана Лима


Бельото е сред любимите подаръци на жените според Адриана ЛимаСупермоделът Адриана Лима даде съвети на мъжете как да изберат подходящото бельо за подарък на своята половинка.

Един от най-любимите подаръци на бразилския модел е бельото. Въпреки че получава безплатно бельо от всички колекции на луксозната марка "Викториас Сикрет", "ангелът" призна, че това е едно от най-подходящите неща, които иска да получи от своя любим.

подробно...


Жизел Бюндхен представи новата си колекция бельо


Жизел Бюндхен представи новата си колекция бельо Супермоделът Жизел Бюндхен представи новата си линия бельо Gisele Intimates в Сао Пауло, но за съжаление на мъжете направи това напълно облечена.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Наталия Симеонова


Водеща на предаването на БТВ `Море от любов`
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи