Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Интимна мода

Интимна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Катя от Ритон - обсипана с лукс


Катя от Ритон - обсипана с луксКатя от дует Ритон е новото рекламно лице на марката Triumph International за България. Моделите от серията Form&Beauty, които тя представя, позволяват на дамите с по-големи размери да се чувстват комфортно, сигурно и най-вече – да не обличат тесни блузи с притеснение, а със самочувствие! Перфектна визия и оптични хитринки дооформят тялото – декоративни флорални апликации по ръба на чашката, елементи с повдигащи бюста ефекти, еластични презрамки. Сексапилът се подчертава не само с функционалните кройки и луксозните материи, но и с елегантните и нежни цветове.

подробно...


Огнено парти за „него” и за „нея” с „Триумф”.


Огнено парти за „него” и за „нея” с „Триумф”.Колко често мъжете си задават въпроса „Какво да й подаря?” с ясната идея, че искат да е нещо оригинално, запомнящо се, изкусително и специално. Бъдете сигурни, че „огненият” дух на бельото с марката „Триумф” ще я накара да се почувства обичаната, желаната и истински фаталната жена. Моделите на световноизвестната марка се отличават с изключителен комфорт и високо качество. Актуалният червен цвят е съчетан с уникален съблазнителен дизайн. Комфортът е постигнат благодарение на меки и фини материи в комбинации с красиви дантели или декорации под формата на флорални мотиви и декоратвни апликации.

подробно...


“Триумф Интернационал” разкри “номера на японката”


“Триумф Интернационал” разкри “номера на японката” Японското правителство е стартирало процедура за приватизация на пощенските услуги в страната и световният производител на бельо “Триумф Интернационал” се присъединява към това мащабно начинание по начин, който грабва вниманието и разпалва въображението на мнозина.

подробно...


2(x)ist промени представата за мъжкото бельо


Какво прави 2(x)ist толкова специални?
2(x)ist промени представата за мъжкото бельо. Това което прави 2(x)ist уникални, са изчистените и опростени линии в кройката. Вниманието към всеки детайл, комбиниран с превъзходно качество и различни варианти в стила, материята, цветовете и кройката са нещата които правят 2(x)ist бельото на съвременния, модерен и загрижен за тялото си мъж.

подробно...


Една жена - две лица. Бутик “ДАЛАЯ” представи на пищен ревю спектакъл луксозното бельо на Пара и Плюто


Една жена - две лица. Бутик “ДАЛАЯ” представи на пищен ревю спектакъл луксозното бельо на Пара и ПлютоНа 21 октомври 2004г. в зала “Академия” на ул. “Мизия” 23 бутик “ДАЛАЯ” представи ревю-спектакълът “Едан жена – две лица”, с който за първи път в България да се показаха най-новите колекции на луксозното бельо с марките ПАРА и ПЛЮТО, както и на специалните чорапи и чорапогащници СЕТ. Колекцията спално бельо и облекло за свободното време зима 2004/2005 на белгийската марка ПЛЮТО предизвика възхищението на присъстващите гости със своето излъчване. Колекцията е подходяща за всеки ден. Моделите привнасят удобство и уют в ежедневието. Материите са предимно естествени, които придават на моделите чувство за комфорт, подчертават женствеността и изтънчената нежност на линията. Най-новите предложения на ПЛЮТО са с изчистена линия и изпълнени в разнообразни цветове: бебешко розово, светлосиньо, жълто и слонова кост. Моделите са изключително разнообразни – пижами, ефирни нощници, меки халати от кадифе и др. Линията е издължена или варираща до коленете.

подробно...


Хитовете на “БЕЛЛА ДОННА” - Безшевно бельо по-леко от перушинка


Хитовете на “БЕЛЛА ДОННА” - Безшевно бельо по-леко от перушинкаЗа първи път в безшевното бельо се забелязват модни тенденции. Тюлените ръкави, модните фигури и апликации му придават съвсем нов и много актуален вид. Новото бельо на италианската марка “Белла Донна” коренно се различава от традиционното, защото е като дреха. За пръв път в света се използва такъв тип технология на плетене, който се доближава до принципа на плетене на чорапогащите с т.нар. кръгоплетачни машини.
Сред богатия асортимент освен сутиени и потници, са включени още модни блузки и ризки, добре подчертаващи сексапила и красотата на женското тяло.

подробно...


Романтика и сексапил в бельото на "Котън клуб"


Романтика и сексапил в бельото на "Котън клуб"На 6 ноември 2002 година в Централния военен клуб – София, ще бъде показана цялата колекция на бельото “Котън клуб”, есен-зима 2002-2003, представяна у нас от г-ца Варти Долмаджян, собственичка на бутик “Ултимо” / намиращ се в столицата на ул.”Солунска” №8 /.
По този повод бе свикана пресконференция в бутика и на нея бяха демонстрирани няколко от най-интересните – програмни модели на бельото с прочутата марка. Момичетата на “Визаж модел груп” показаха интимни дрехи, чиято репутация се подсилва от високото качество, елегантната линия и тоталния дизайн на това толкова деликатно облекло.
"Котън клуб" – италианска марка, която с право може да се нарече "Ролс ройсът" в дамското бельо набляга на коктейла от романтика и сексапил, фини материи и нежни цветове. Водещи качества са комфортът и практичността. Класическата дантела, естествената коприна, съчетана с бродерии и цветя ултимативно налагат емблематичното име като хитово в дамския избор на интимна дреха.

подробно...


ПАЛМЪРС: Коледни изненди от тюл и кадифе


Австрийският концерн за дамско бельо "Палмърс" разработи специална серия с цел да зарадва както дамите така и техните половинки пред коледните празници. Нашумялата тема "Грация" е изработена от филигранна бродерия с втъкани златни нишки. Ключовата дума тук е нежна прозрачност. Еластичният бял тюл е украсен с богата контрастираща златна материя.

подробно...


Емоция и страст в бельото на "НОВ СИЛУЕТ"


Едно от най-атрактивните дефилета по време на премиерата на Алманах на българската мода 2001 в Грандхотел България бе ревюто на нашенско бельо. Чаровните модели на "Мегаталант" с много грация и финес демонстрираха произведенията на “Нов силует”. Показана беше последната колекция Charms, както и линиите Allure и Scream. За различните женски индивидуалности новите модели на “Нов силует” имат имат и различни отправни точки – от червеното на мака през топлите есенни тонове и леденият блясък на зимата, до преливащата мекота на перлите. В колекцията Allure бродериите върху тюл предлагат загадъчна връзка между тялото и декоративните детайли на бельото. Scream съчетава черно с бордо, заедно с актуалните метални нишки, паейти и блестящи елементи. Мотото на линията Charms е “Емоция и страст”. С дискретните си сигнали в червено и черно Charms е завръщане към една ретро женственост на ажурния корсаж, жартиерите и дантеленото боди.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Васко Василев


Цигулар
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи