Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Любопитни новини

Любопитни новини


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Новата кампания на сладоледа Магнум е факт


Новата кампания на сладоледа Магнум е фактМагнум ще бъде още по-сладък тази година. Новата кампания на бранда - "Take Pleasure Seriously" идва точно навреме за фестивала на френската ривиера. както всяка година и тази марката избра топ лица от модния подиум - дизайнер и модел. За кампания 2018, това са Бела Хадид и Александър Уанг.

подробно...


Първи снимки на Кейт Мидълтън и новородения престолонаследник


Първи снимки на Кейт Мидълтън и новородения престолонаследникСветът е в еуфория около на раждането на петия престолонаследник, а именно третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

подробно...


Парис Хилтън откри мечтаната сватбена рокля


Парис Хилтън откри мечтаната сватбена рокляПарис Хилтън обяви, че най-сетне е успяла да избере перфектната сватбена рокля, с която да встъпи в брак с Крис Зилка.

подробно...


Катрин Зита Джоунс с дъщеря си на ревю на Dolce and Gabbana


Катрин Зита Джоунс с дъщеря си на ревю на Dolce and GabbanaПрез почивните дни Катрин Зита-Джоунс бе придружена от дъщеря си Карис, за да присъства на шоуто Dolce & Gabbana в Ню Йорк.

подробно...


Топ храните за Свети Валентин


Топ храните за Свети ВалентинКогато става въпрос за празник като Свети Валентин, ние го свързваме с романтика, вкусна храна и хубаво вино. На този ден, на почит е червеното вино, поднесено с красиви ястия. Влюбените хора, обикновено са много креативни в това как да изненадат своята половинки и как да направят деня, незабравим. foodpanda подбра подходящите храни за 14 февруари.

подробно...


Антонио Берарди ще облече избраницата на принц Хари в сватбения ден


Антонио Берарди ще облече избраницата на принц Хари в сватбения денСред лондонските стилисти вървят слухове, че британският дизайнер Антонио Берарди е изборът на 36-годишната Меган Маркъл за сватбения й тоалет.

подробно...


Знаменитости даряват тоалетите от наградите "Златен глобус"


Знаменитости даряват тоалетите от наградите "Златен глобус"Почти 40 черни вечерни рокли и смокинги, носени от холивудските звезди на тазгодишната церемония по връчването на филмовите отличия „Златен глобус“ ще бъдат предложени на онлайн търг с благотворителна цел. Както съобщи в своята електронна версия „Ню Йорк Таймс“ търгът се организира от интернет аукциона „И Бей“ и издателската къща „Конде Наст“, а всички средства ще бъдат вложени във фонда Time's Up („Времето свърши“) , оказващ правна защита на лицата, станали жертви на изнасилване и сексуален тормоз.

подробно...


И кучетата се обличат с висша мода


И кучетата се обличат с висша модаМилано с право е известен като една от световните столици на модата…за хора. Сега обаче той се обърна и към модата за техните четирикраки любимци. Италиански дизайнери работят усърдно и създават мода за кучета.

подробно...


"Живият" шоколад - полезният шоколад


"Живият" шоколад - полезният шоколадОсвен вкусен, шоколадът може да бъде и полезен, и богат на антиоксиданти. Това доказва Любомир Христов, производител на „жив“ шоколад с пчелен мед, който се занимава с производство на шоколад от 5 години. Преди това е бил IT специалист, собственик на телекомуникационна фирма. В един момент, обаче той и съпругата му решават, че няма смисъл да се занимават с виртуални неща. Много по-голямо удовлетворение доставя, когато човек прави нещо истинско с ръцете си, заяви пред БГНЕС Любомир.

подробно...


Кафе "Кимбо" в България


Кафе "Кимбо" в България От малкото магазинче за кафе в Неапол – световната столица на еспресото, днес „КИМБО“ (KIMBO) е сред лидерите на италианския пазар и символ на неаполитанската традиция и страст към кафето по света. „Софсток ЛТД“ ООД със собственик г-н Мирослав Печев е официален представител на кафе KIMBO за България.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мариела Гемишева


дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи