Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Любопитни новини

Любопитни новини


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Докосващото творчество на Юрий Ковачев


Докосващото творчество на Юрий КовачевВ творчеството на живописния художник Юрий Ковачев се откриват творби, в които са показани красотите на природата, натюрморти и изящни балерини. Работата му с шпакла е 90 процента от труда му и това е нещото, което го отличава.

подробно...


Джейсън Стейтъм срещу Хю Грант


Джейсън Стейтъм срещу Хю Грант„Операция Форчън: Троянски кон“ е най-новата колаборация между емблематичния режисьор Гай Ричи и световната екшън звезда Джейсън Стейтъм. В тази шпионска комедия Стейтъм играе ролята на Орсън Форчън, супер шпионин на мисия, който на всяка цена трябва да попречи на богат търговец на оръжия (Хю Грант) да се сдобие със смъртоносна нова технология, която може да промени световния ред.

подробно...


Алек Сандър подготвя песен със Снуп Дог и Лил Уейн


Алек Сандър подготвя песен със Снуп Дог и Лил УейнВ предаването "На кафе" българският рапър Алек Сандър обяви, че подготвя проект със Снуп Дог и Лил Уейн. "От 6 месеца чакам този момент. Сега е моментът да кажем, че за първи път има български изпълнител, който има проект не със един ами със двама световни изпълнители и те са Снуп Дог и Лил Уейн.", сподели изпълнителят.

подробно...


Гери Дончева отново на малкия екран


Гери Дончева отново на малкия екранPR мениджърът Гергана Дончева е водеща на ново лайфстайл предаване по WNESSTV, чиято премиера беше на 2 април 2022 година. „По стъпките на красотата с Гери Дончева“ ще показва на зрителите в България и в чужбина актуални лайфстайл проблеми, както и решения за тяхното преодоляване. Предаването ще ги запознава с популярни лица от света на модата, киното, изкуството и здравеопазването, и ще помогне на всеки гледащ да намери най-прекия път към собственото си здраве и красота.

подробно...


TRUNK SHOW на VERA WANG в Bridal Fashion


TRUNK SHOW на VERA WANG в Bridal FashionСкъпи бъдещи булки,
ако харесвате стила на световноизвестната дизайнерка Vera Wang, нейният уникален дизайн и екстравагантни аксесоари, заповядайте след записан час на проба в Bridal Fashion - официален представител на маркта за България. Заблестете с рокля на сватбения си ден като Виктория Бекъм, Ким Кардашиян, Сара Джесика Паркър, Марая Кери, Иванка Тръмп, Алиша Кийс , Дженифър Гейтс или Гуен Стефани.

подробно...


No shame. No fear. Световен моден мултибранд онлайн магазин дарява дрехи и приходи от продажбите си на Украйна


No shame. No fear. Световен моден мултибранд онлайн магазин дарява дрехи и приходи от продажбите си на УкрайнаМодната платформа Answear, която оперира на 10 световни пазара, включително и украинския, мобилизира своята логистичната и бизнес мрежа, за да помогне на каузата на Червения кръст #helpforUkraine. Вече е факт дарението от 50 000 долара от страна на Answear в помощ на украинската република. Полската компания подкрепя и бежанците, които емигрират на територията на Полша с материали от първа необходимост, като одеяла и дрехи.

подробно...


Най-сладкодумният професор с отличие по БНТ


Най-сладкодумният професор с отличие по БНТВ навечерието на 2022 година Академията „100% будни“ връчи за втори път своите годишни награди. Отличията на Българската национална телевизия, респ. на популярното ТВ токшоу „100% будни“ бяха обявени на стилна и същевременно забавна церемония, водена от водещите на предаването Мария Андонова и Стефан А. Щерев. В категорията „Най-сладкодумен разказвач“ за 2021 година призът бе присъден на проф. д.н. Любомир Стойков – постоянен коментатор на рубриката „Шоуто на политиците“.

подробно...


Екипът на първия филм, заснет в Космоса се завърна на Земята


Екипът на първия филм, заснет в Космоса се завърна на ЗемятаПървият снимачен екип, който засне филм в Космоса, се завърна на Земята. Спускаемата капсула с руската актриса Юлия Пересилд, режисьора Клим Шипенко и космонавта Олег Нвицки, които в продължение на 12 дни пребиваваха на борда на Международната космическа станция, се приземи успешно тази сутрин на територията на Казахстан.

подробно...


Canada Goose се отказва от естествената кожа


Canada Goose се отказва от естествената кожаКомпанията за връхни дрехи Canada Goose се превърна в последната марка, сложила край на използването на животинска кожа в своите изделия.

подробно...


"Лаваца" е платинен партньор с турнира Nitto ATP 2021-2025


"Лаваца" е платинен партньор с турнира Nitto ATP 2021-2025Задава се ново приключение в спорта, което ще зарадва любителите на тениса по целия свят, защото пристига заедно с една истинска италианска еспресо култура. „Лаваца“ ще си партнира с турнира Nitto ATP 2021-2025, който ще се проведе в Торино – родният град на „Лаваца“, който представлява традиция, бъдеще и също така е мястото, където е произведено първото италианско еспресо в историята.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Криста


певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи