Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Грижи за тялото

Грижи за тялото


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Рийз Уидърспуун - рекламно лице на Elizabeth Arden


Рийз Уидърспуун - рекламно лице на Elizabeth ArdenНосителката на „Оскар“ Рийз Уидърспун е новото лице на марката „Елизабет Арден“, а първите й снимки за компанията вече се появиха онлайн.

подробно...


Моделът Хейли Болдуин със собствена козметична линия


Моделът Хейли Болдуин със собствена козметична линияДъщерята на американския актьор Стивън Болдуин – моделът Хейли Болдуин създаде козметична линия съвместно с марката ModelCo. Колекцията вече е пусната в продажба.

подробно...


Рекорден брой участници в традиционните бюти състезания на Арена на Красотата


Рекорден брой участници в традиционните бюти състезания на Арена на Красотата37-то издание на ARENA OF BEAUTY PROFESSIONAL завърши изключително успешно и отново събра на едно място елита на бюти бранша у нас. Изложението, което се проведе от 21 до 23 октомври в Inter Expo Center привлече повече от 4500 посетители и участници в програмата от България и съседните страни. Сред гостите бяха и представители на посолствата на Италия, Испания и САЩ. На тазгодишния форум бяха представни над 220 български и чуждестранни марки, а посетителите наблюдаваха над 100 демонстрации на най-новите практики и технологии в сферата на красотата и здравето. Специално за представителите на бизнеса беше подготвена богата програма със семинари, водени от топ гост лектори.

подробно...


SELENA ES представи грандиозен коафьорски спектакъл


SELENA ES представи грандиозен коафьорски спектакълSELENA ES представи дебютното тренд шоу: SELENA MOViE YOUR HAIR на 5 октомври в Rainbow Plaza. Kоафьорският спектакъл, вдъхновен от филма „Селена“ (1997), впечатли с пъстра комбинация от кино, козметика, фризьорство, музика и танци. В самото начало младата поп дива Дара се превъплъти в ролята на певицата Селена и откри спектакъла със специално подбрана визия, вдъхновена от филма.

подробно...


Експертна грижа за косата и кожата през лятото


Експертна грижа за косата и кожата през лятотоНа 06 юли 2016 г. в Пресклуб БТА се състоя пресконференция, посветена на темата за експертната грижа за косата и кожата през лятото. Пресконференцията, организирана от SELENA ES, включваше официално представяне на компанията и професионална демонстрация със специалното участие на актрисата Елен Колева и на певицата и актриса Марина Кискинова.

подробно...


Модно ревю с очила KWIAT


Модно ревю с очила KWIATПо червената пътека минаха: Мария Гроздева с дъщеря си Магдалена, Тереза Маринова и Йордан Йовчев, Деси Банова и Йоана, Десислава Цонева и Янчо, Георги Енчев и Александър заедно с Гери Дончева, Ивайло Захариев и Филип, Ева Кикерезова и Ники, Йордана Димитрова и Себастиян, Румяна Маринова и Ванеса, д-р Елиза Георгиева, Ива Екимова, Веселка Крачунова и Маги, Марина Матева и Здрава, Силвия Симова и Моника, Паолина Петракиева с Божидара и Капка Амзина.

подробно...


KWIAT стартира кампания за профилактика на детското зрение


KWIAT стартира кампания за профилактика на детското зрениеКампания за профилактика на детското зрение", която обединява усилията на оптичния бранш и водещи институции, ще се проведе в цялата страна от 1 септември до 31 октомври 2015 г. Инициативата е на българската марка очила KWIAT и се реализира с подкрепата на Министерство на здравеопазването, Министерство на образованието и науката и над 150 оптики в България.

подробно...


Холивудската звезда Кортни Кокс се подмладява с Ulthera


Холивудската звезда Кортни Кокс се подмладява с UltheraПопулярната холивудска актриса Кортни Кокс от емблематичните тв сериали "Приятели" и "Агнешко" е сред първите знаменитости, които признават, че се подлагат на процедури с революционната машина в естетичната дерматология Ulthera - нехирургична процедура с микрофокусиран ултразвук, която противодейства на влиянието на годините и гравитацията върху кожата.

подробно...


Виктория Бекъм и Ева Лонгория на светско парти във Варна


Виктория Бекъм и Ева Лонгория на светско парти във ВарнаВиктория Бекъм и Ева Лонгория бяха забелязани на светско парти във Варна в събота вечерта. Всъщност, става дума за двойници на известните дами, които бяха променени по техен образ и подобие. Преобразяването им стана по време на официалното откриване на Derma Pro Trinity Contrast в морската столица.

подробно...


Селена Гомес е новото лице на Pantene


Селена Гомес е новото лице на Pantene22-годишната брюнетка рекламира серия на марката за бляскава и здрава коса.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Росица Парашкеванова


Главен дизайнер на “Виктория Уникат”
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи