Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аромати

Аромати


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Анджелина Джоли рекламира новия аромат на Guerlain


Анджелина Джоли рекламира новия аромат на GuerlainАнджелина Джоли става лице на френския производител за козметика и разкрасителни продукти "Герлен". Тя ще дари целия си хонорар за кампанията за благотворителност.

подробно...


Зак Ефрон е новото рекламно лице на парфюм на Hugo Boss


Зак Ефрон е новото рекламно лице на парфюм на Hugo Boss29-годишният актьор Зак Ефрон беше обявен за следващия посланик на модната марка Hugo Boss и лице на кампанията за новия мъжки аромат на бранда

подробно...


Парфюмът ARTISTRY FLORA CHIC е новото попълнение в портфолиото на високия клас козметика ARTISTRY


Парфюмът ARTISTRY FLORA CHIC е новото попълнение в портфолиото на високия клас козметика ARTISTRYДа си представим, че изяществото има аромат и може да изрази личността ти без да казваш и дума. За първи път след повече от 50 години водещата марка за бяла и декоративна козметика ARTISTRY™ представя аромата ARTISTRY FLORA CHIC™ - луксозен парфюм, който въплъщава грация, елегантност и безгрижна изтънченост, с чиято помощ ще направите правилното впечатление.

подробно...


Нишова парфюмерия NISHANE на Фестивалa на модата и красотата Варна


Нишова парфюмерия NISHANE на Фестивалa на модата и красотата ВарнаNISHANE направи своя дебют на международното изложение за нови открития в областта на ниш парфюмерията ESXENCE 2015 Milano и предизвика подчертан интерес. През септември 2015г., наред с още 274 бранда NISHANE участва и на традиционния международен панаир Pitti Fragranze във Флоренция, на който дефилират най-новите и най-добри предложения от света на козметиката и артистичната (ниш) парфюмерия.

подробно...


Дъщерята на Мадона рекламно лице на парфюм


Дъщерята на Мадона рекламно лице на парфюмДъщерята на Мадона - Лурдес, която е студент по сценични изкуства в Университета на Мичиган, стана едно от четирите лица в рекламната кампания на новия аромат на Стела Макартни.

подробно...


Шакира пуска нов аромат


Шакира пуска нов ароматНовият парфюм на колумбийската певица Шакира ще бъде в бутилка с форма на китара.

подробно...


Българската роза - вдъхновение за новия аромат от Marc Jacobs


Българската роза - вдъхновение за новия аромат от Marc JacobsПоредната приятна изненада от дизайнера Marc Jacobs е парфюмът му с българско розово масло. Шишенцата са с формата на дамска чанта. Флаконът е със зелен цвят, затваря се с капак от змийска кожа, допълнена с позлатена верижка и пискюл, пише БТА.

подробно...


Актрисата София Вергара пуска парфюм


Актрисата София Вергара пуска парфюмАктрисата София Вергара ще носи собствен парфюм, който ще пусне през октомври специално за сватбата си.

подробно...


Miu Miu пуснаха първия си аромат


Miu Miu пуснаха първия си ароматЗвезда на кампанията на новия аромат е актрисата Стейси Мартин. В снимките за рекламата му тя е облечена в синя рокля с бели флорални мотиви, застанала пред бутилка от парфюма.

подробно...


Bridal Fashion представи Rubino и Pink Jardin de Capri - новите аромати на Roccobarocco


Bridal Fashion представи Rubino и Pink Jardin de Capri - новите аромати на RoccobaroccoИзвестна на българския пазар като официален представител на световноизвестните производители на булчински и вечерни тоалети - Pronovias, Enzoani, Sherri Hill и Roccobarocco, Bridal Fashion този път акцентира на нови продукти. Това са последните аромати на италианския дизайнер – Роко Бароко, за които е получила официални дистрибуторски права за разпространение в страната. Pink Jardin de Capri e летният ароматен хит на Роко Бароко за 2015 година, а Rubino – на есен/зима 2015-2016.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Владимир Карамазов


Актьор
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи