Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни ревюта

Модни ревюта


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Поля Кинова представи колекция 2020 сватбени и официални рокли „ОДИЛИЯ“


Поля Кинова представи колекция 2020 сватбени и официални рокли „ОДИЛИЯ“Дизайнер Поля Кинова представи своята нова колекция от сватбени и официални тоалети „ОДИЛИЯ“ на 20 февруари 2020 г. в хотел „Балкан“.

подробно...


Академията за Мода с пищен ревю-спектакъл за "Златна Игла" 2020


Академията за Мода с пищен ревю-спектакъл за "Златна Игла" 2020Годишните награди на Академията за мода „Златна игла 2020“ ще се състоят в края на месец февруари в хотел „Рамада София”. На официална церемония ще бъдат връчени призове в категориите: „Дизайнер на годината”, „Модна къща на годината”, „Най-добър млад дизайнер”, „Модна иновация“, „Бижута“ и „Моден фотограф“. Наградените по традиция ще получат ювелирната статуетка „Златна игла“, изработена от емблематичния наш бижутер Анжело Красини.

подробно...


Мисис България 2019 с участие на Milano Fashion Week


Мисис България 2019 с участие на Milano Fashion WeekНосителката на титлата Мисис България Worldwide 2019 Марина Цветанова ще краси подиума на най-престижния моден форум - Milano Fashion Week, в края на февруари т.г. Изненадващата покана дойде по време на традиционното за столицата ни модно събитие Sofia Green Fashion Days в края на месец ноември м.г., съобщава ВИП Комюникейшън.

подробно...


Академията за мода с бляскав ревю-спектакъл преди Коледа


Академията за мода с бляскав ревю-спектакъл преди КоледаПо време на единадесетото издание на годишните награди за най-стилните и успешни българи „БГ модна икона 2019" се състоя бяскав ревю-спектакъл на Академията за мода. Непосредствено преди официалната церемония актуални колекции представиха български и чуждестранни модни къщи и носители на приза „Златна игла” през годините. Свои произведения показаха и талантливи млади дизайнери – студенти на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност „Мода”.

подробно...


Ексклузивно ревю в луксозния бутик на DESIZO MONNI


Ексклузивно ревю в луксозния бутик на DESIZO MONNIНосителят на "Златна игла" за „Модна къща за годината“ – Desizo Monni, представи на живо новата си ексклузивна колекция “Club & Ceremony” в луксозния си бутик в Paradise Centre. В компанията на шоу звезди, известни изпълнители, видни бизнесмени и ВИП клиенти на марката се състоя частно ревю, което запозна присъстващите с най-новия етап от развитието на бранда.

подробно...


Мис България 2016 - Габриела Кирова блесна на шикозно ревю на дизайнерката Поля Кинова – Paloma Fashion


Мис България 2016 - Габриела Кирова  блесна на шикозно ревю на дизайнерката Поля Кинова – Paloma FashionМодният проект Fashion Obsession, стартирал през октомври в морската ни столица, представи на ценителите на модата и висшата естетика второто издание от поредицата. Организатор на модните събития е Мира Матеева и екипът на Vogue club, а лице на второто издание на Fashion Obsession бе ослепителната Мис България 2016 - Габриела Кирова.

подробно...


Marchesa представи колекция Пролет/Лято 2020 в Салерно


Marchesa представи колекция Пролет/Лято 2020 в СалерноДизайнерката на луксозния бранд - Marchesa - Джорджина Чапмън, представи колекция haute couture пролет/лято 2020 в “архитектурното морско бижу” с форма на мида на Заха Хадид в Салерно, последвана от гала вечер в конгресен център Ariston.

подробно...


Академията за мода ще представи уникален ревю-спектакъл за `БГ Модна Икона`


Академията за мода ще представи уникален ревю-спектакъл за `БГ Модна Икона`Академията за мода организира уникален ревю-спектакъл по повод годишните награди за стил и елегантност „БГ модна икона". Престижното отличие ще бъде връчено на официална церемония в началото на месец декември. По традиция събитието включва представяне на актуални колекции на български и чуждестранни модни къщи.

подробно...


Топ моделa Жаклина Братанова – лице на първото издание на нов моден проект в морската ни столица


Топ моделa Жаклина Братанова – лице на първото издание на нов моден проект в морската ни столицаУникален по рода си моден проект, създаден специално за ценителите на модата и висшата естетика, стартира в морската ни столица. Организатор на поредицата фешън събития е Мира Матеева и екипът на модна агенция – VIP Fashion Grouр,а идеята на формата - Fashion Obsession е всеки месец в шикозната обстановка на клуб Vogue да се представят най – новите творения на популярни български дизайнери с колекции Haute couture.

подробно...


Финалистки на Мисис България 2019 в тоалети от Bridal Fashion


Финалистки на Мисис България 2019 в тоалети от Bridal FashionНа 25 октомври, петък, се проведе 21-то издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2019.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Емилия


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи