Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни ревюта

Модни ревюта


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Milla Nova с прекрасно ревю в морския музей в Барселона


Milla Nova с прекрасно ревю в морския музей в БарселонаMilla Nova изненада с прекрасна и футуристична колекция официалните си представители от 5 континента, сед които и Bridal Fashion, в рамките на Barcelona Bridal Week. В новата колекция на марката за 2020 година, дизайнерът-художник – Лоренцо Роси поглежда към Азия и нейната атмосфера.

подробно...


Pronovias представи Beyond the Stars 2020


Pronovias представи Beyond the Stars 2020Най-големият производител на булчински рокли в света - Pronovias изненада с оригинално и запомнящо се шоу в Барселона официалните си представители от цял свят. Топмоделите - Синди Бруна, Бланка Падиля, Мария Боргес, Девон Уиндзор представиха тоалетите върху звезден подиум, а Далина Арекион събра погледи “летейки” във въздуха с финалната рокля за 2020 г.

подробно...


Фестивал на Модата и Красотата Варна 2019


Фестивал на Модата и Красотата Варна 2019Започна организацията на дванадесетото поредно издание на Фестивала на Модата и Красотата – Варна 2019. Събитието ще се проведе на 27 и 28 юни в лятната градина на комплекс Морско Казино - Варна, където се очаква да присъстват над 600 гости от цяла България.

подробно...


Фантастичен ревю-спектакъл за 25-ия рожден ден на "Златната игла"


Фантастичен ревю-спектакъл за 25-ия рожден ден на "Златната игла"Академията за мода организира фантастичен ревю-спектакъл по повод 25-ия рожден ден на Годишните награди „Златна игла“. Модният пърформанс по традиция предхожда официалната церемония по награждаването на изявени творци. Всички отличени със „Златна игла 2019“, както и модни къщи и дизайнери, поканени от Академията за мода, показаха свои актуални и стилни колекции на бляскавото събитие в „Рамада София Хотел“.

подробно...


Водещите на Sofia Fashion Week - любими на публиката


Водещите на Sofia Fashion Week - любими на публикатаДуото Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова се качват отново на най-голямата модна сцена у нас и ще бъдат водещи на финалната гала вечер на пролетно-лятната седмица на модата в София тази година.

подробно...


София Борисова издигна модата до изкуство


София Борисова издигна модата до изкуствоВИП-общество се събра в Софийска градска художествена галерия, за да аплодира „Attitude“ 2020 – колекция „висша мода“ на София Борисова. Сред дамите на първия ред бяха Техни превъзходителства Андрея Вике – посланик на Австрия у нас и Никол Симънс - съпругата на американския дипломат номер едно в България Ерик Рубин. Те останаха очаровани от ревюто, а Андрея Вике не спря да снима със смартфона си. Възторг от изисканото представление сподели и Негово превъзходителство Ангел Чолаков – посланикът на България в Париж, който долетя от френската столица за събитието на София.

подробно...


Атрактивни колекции за ревю-спектакъла "Златна Игла 2019"


Атрактивни колекции за ревю-спектакъла "Златна Игла 2019"Дизайнери и модни творци ще бъдат отличени за 25-ти път от Академията за мода. Годишните награди „Златна игла 2019“ ще се състоят в средата на месец март в „Рамада София Хотел”. По време на бляскавото събитие ще се връчат призове в категории като „Дизайнер на годината”, „Модна къща на годината”, „Най-добър млад дизайнер” и др. В продължение на четвърт век Академията за мода отличава и стимулира най-добрите български модни творци. В подкрепа на тази мисия всяка година гала ревю-спектакъл по традиция предхожда официалната церемония по награждаването. В него по покана на Академията за мода участват талантливи дизайнери, утвърдени и изявени модни къщи.

подробно...


San Patrick & White One by Pronovias, Madrid 2020


San Patrick & White One by Pronovias, Madrid 2020Сватбен център Брилянтин - гр.Бургас, като единствен представител за България на световния лидер в дизайна на булчинските рокли – San Patrick & White One by PRONOVIAS, присъства на ексклузивното представяне на колекция 2020 в Мадрид.

подробно...


Модно авеню "The Day After Tomorrow" представи абитуриентски и булчински рокли на русенски фирми


Модно авеню "The Day After Tomorrow" представи абитуриентски и булчински рокли на русенски фирмиЗа втора поредна година в Канев център при Русенски университет се състоя Модно авеню „The Day After Tomorrow“ - изложение и модно шоу.

подробно...


"Ледената кралица" в зимната приказка на Поля Кинова


"Ледената кралица" в зимната приказка на Поля КиноваНа изискано модно събитие на 13 февруари 2019г. в „София Хотел Балкан“, дизайнер Поля Кинова представи своята последна колекция от сватбени и официални тоалети за 2019г. – „Ледената кралица“.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Калин Вельов


Музикант - перкусионист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи