Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Мъже под прицел в новия брой на Coiffure Beauty


Мъже под прицел в новия брой на Coiffure Beauty Посрещнете новата година с двоен брой и то не какъв, а именно за силното влияние на мъжкия пол. Обещайте си едно ново начало и си пожелайтее да бъдете още по-красиви, неустоими и уникални. Екипът на Coiffure Beauty ще продължава да съдейства с най-добрите модни предложения и експертни мнения. Броя е посветен на специални материали за косопада при мъжете. Ценни съвети как да стимулирате растежа на косата ни дават специалистите от фирма Антоанет. Ще видите още ревю на пет от най-добрите съвременни фризьори – Марк Лийсън, Ерик Земур, Юджийн Сюлейман, Робърт Кромийнс и дуото Хукър и Янг.

подробно...


Световни красавици покориха януарските корици на 2015


Световни красавици покориха януарските корици на 2015 Супермоделката Алесандра Амбросио показа серия от стилни тоалети и плетени бански за броя на Vogue Brazil от новата година. Фотосесията е дело на майстора на снимката Патрик Демаршелие.

подробно...


Книга за историята на Pronovias


Книга за историята на  PronoviasЛуксозната книга за историята на испанския гигант Pronovias е посветена на неговата 50 годишнина и се намира в българското представителство на марката – Bridal Fashion.

подробно...


Списание Сватбен каталог с идеи за зимна сватба


Списание Сватбен каталог с идеи за зимна сватбаОригинална рокля на световната модна линия White One е на зимната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


Празнично настроение с декемврийския брой на Coiffure Beauty


Празнично настроение с декемврийския брой на Coiffure Beauty В последния ни брой за тази 2014 г. ще ви зарадваме с доста интересни гости. Не може да не отбележим привилегията и удоволствието от срещата ни с Наталия Гуркова – Мис България 1998. Тя ни сподели как се е променил животът й след титлата и че най-голямото богатство за нея не са диамантите, а семейството и децата й.

подробно...


Списание БУЛКА - за булките на зимата


Списание БУЛКА - за булките на зиматаИзключително богат на модни предложения, новият брой на сп. БУЛКА ще ви потопи в празнично настроение с нотки на романтика и страст. Лице на броя е Деница Стоянова - модел на Visages Model Group и нежната половинка на халфа на "Лудогорец" и Националния ни отбор - Михаил Александров, които в ексклузивно блиц интервю споделят историята на своята любов от пръв поглед. Футболните емоции в броя ескалират с автографи от целия тим на ФК "Лудогорец" специално за сп. БУЛКА и поздрав към екипа ни.

подробно...


Наталия Гуркова с ексклузивна фотосесия и интервю за Coiffure Beauty


Наталия Гуркова с ексклузивна фотосесия и интервю за Coiffure BeautyНаталия Гуркова, Мис България 1998, е специален гост в последния брой на Coiffure Beauty за 2014 година. В интервю за списанието красавицата разказва как се е променил животът й след титлата и защо се е отдръпнала от светския живот в последните години.

подробно...


Анджелина Джоли и Марио Тестино за корицата на Vanity Fair


Анджелина Джоли и Марио Тестино за корицата на Vanity FairАктрисата Анджелина Джоли засне фотосесия заедно с фотографа Марио Тестино за новия брой (декември 2014) на списание "Vanity Fair".

подробно...


Есенни багри в ноемврийския брой на Coiffure Beauty


Есенни багри в ноемврийския брой на Coiffure Beautyзминалият месец бе наситен с много събития. Специалното коафьорско шоу Contradiction събра талантливите Рени Илиева, Асен Налбантов и Вили Боршукова, които заедно на сцената на Дома на киното в столицата твориха истински чудеса от коси. Не може да подминем и събитията на звездно ниво и една наистина звездна сватба. В края на септември обичаният американски актьор и режисьор Джордж Клуни и любимата му Амали Аламудин се врекоха във вечна вярност. Истински блясък на пищната церемония и звездното приятелско обкръжение на младоженците. Романтично място като Венеция се превърна в истински звезден епицентър.

подробно...


Декемврийското издание на Vogue е посветено на Кейт Мос


Декемврийското издание на Vogue е посветено на Кейт МосМоделът Кейт Мос е гост - редактор в новия брой (декември 2014) на британското издание на списание Vogue, който е посветен на 40-ия и рожден ден.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Атанас Лазаров


Собственик на PR агенция ProFile
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи