Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Международна конференция "Европейският моден бизнес: Тенденции и перспективи"


Международна конференция "Европейският моден бизнес: Тенденции и перспективи"MEN'S FASHION CLUSTER ("МЕНС ФЕШЪН КЛЪСТЕР") организира международна конференция с фокус върху развитието на европейския моден бизнес и свързаните с него тенденции и перспективи. Тя се проведе на 26 май в хотел "Шератон". По време на конференцията бяха засегнати въпроси и проблеми, свързани с модната индустрия и дизайн на национално и европейско равнище.

подробно...


BTV Lady излъчва филм за Златна игла 2015


BTV Lady излъчва филм за Златна игла 2015На 24 май от 18:00 часа по bTV Lady ще бъде излъчен филм за годишните награди "Златна игла 2015". Той хвърля поглед върху историята на най-авторитетнaта награда на Академията за мода и представя актуалните модни тенденции за сезона. Почитателите на изисканата и качествена мода ще могат да се насладят на ревюта на най-новите колекции на български дизайнери от тазгодишната церемония, на която бяха наградени новите носители на приза "Златна игла".

подробно...


Известни личности подкрепят кампанията "АЗ ХАРЕСВАМ БЪЛГАРСКИТЕ ТАНЦИ!"


Известни личности подкрепят кампанията "АЗ ХАРЕСВАМ БЪЛГАРСКИТЕ ТАНЦИ!"На 19.05.2015 г. в Пресклуб БТА се проведе пресконференция във връзка с проекта RICHMART VINTAGE, чиято основна цел е създаването на световна PR и рекламна кампания за популяризирането на българската индустрия, туризъм, култура и утвърждаване на марката "MADE IN BULGARIA".

подробно...


Made-to-order - бъдещето на българската шивашка индустрия


Made-to-order - бъдещето на българската шивашка индустрияНа 15 май във фабриката за мъжки костюми Ричмарт в Русе се състоя кратка конференция за бъдещето и потенциала на шивашката индустрия в България. Мартин Йорданов, собственик на Ричмарт и бизнес консултант, представи системата made-to-order и как тя може да даде предимство на българската шивашка индустрия. Made-to-order представлява производство без ограничение на минималните количества и бърза доставка до Европа.

подробно...


Конференция за бъдещето на шивашката индустрия в България


Конференция за бъдещето на шивашката индустрия в БългарияНа 15 май във фабриката за мъжки костюми Ричмарт в Русе ще се състои конференция за бъдещето и потенциала на шивашката индустрия в България. В конференцията ще вземат участие фирми членове на БАПИОТ, които ще бъдат в Русе за Общо събрание на БАПИОТ.

подробно...


Фестивал на модата и красотата 2015


Фестивал на модата и красотата 2015Модна Агенция VIP Fashion Group, съвместно с най-големия моден портал в България - Fashion.bg имат удоволствието да Ви поканят да станете част от най-значимото модно събитие в България с домакин Гранд Хотел Варна

подробно...


Как модата помага на фолклора


Как модата помага на фолклораКампанията на Richmart Vintage за популяризиране на българските фолклорни танци и на България става все по-мащабна. Тя е много интересна поради факта, че няма конкретни ограничения, а всеки може да реализира собствената си идея, за да я подкрепи. Организаторите от Ричмарт дават множество предложения, но всеки може да направи това, което смята за най-подходящо. Идеята е на 24 май в целия свят да се заговори за България в положителна светлина.

подробно...


Фолклорът и модата си подават ръка


Фолклорът и модата си подават ръкаBe Global Fashion Network обявява глобално проучване на уличната мода. Партньори на инициативата са модни медии от цял свят. За старт на кампанията е определен 24 май, когато в България и в цял свят българите, а и много чужденци, ще танцуват български фолклорни танци с модерни дрехи, за да се покажат реално носените дрехи на улицата.

подробно...


Сватбена Агенция Брилянтин в партньорство с хотелски комплекс Роял Касъл


Сватбена Агенция Брилянтин в партньорство с хотелски комплекс Роял КасълСватбена Агенция Брилянтин има удоволствието да съобщи на своите клиенти, че към пакета с услуги, които предлага, вече присъства и хотелски комплекс Роял Касъл в.с.Елените.

подробно...


Как Zara се превърна в най-големият търговец на дребно в света на модата?


Как Zara се превърна в най-големият търговец на дребно в света на модата?Всеки от осемте бранда на Inditex, а именно - Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Stradivarius, Pull & Bear и Uterqüe - следва шаблона на Zara: модерни и прилично направени, нескъпи продукти, продавани в красиви, изглеждащи от висока класа магазини.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Кремена Халваджиян


Стилист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи