Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни колекции

Модни колекции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Благо Георгиев: Нямам общо с Роналдо


Благо Георгиев: Нямам общо с Роналдо"Не мога да се нарека моден дизайнер, ще е доста гръмко ако го кажа. За мен създаването на собствена колекция дрехи е по-скоро свързано с хобито ми към това да се обличам добре", заяви Благой Георгиев пред ПРофайл. Тези дни футболистът изненада феновете с първата си колекция облекла BG7 - инициалите на имената му в комбинация с любимото число.

подробно...


Marchesa е вече в Bridal Fashion


Marchesa е вече в Bridal FashionАмериканският луксозен бранд Marchesa, любим на всички холивудски звезди, е вече в Bridal Fashion.

подробно...


София Борисова представя колекция Висша мода 2020: „Attitude“


София Борисова представя колекция Висша мода 2020:  „Attitude“На 11 март в Софийска градска художествена галерия София Борисова ще представи „Attitude“ - колекция 2020 на своята модна къща „Романтика Фешън“. Събитието се вписва в международния сезон, през който лидерите в бранша показват какво ще се носи догодина. Известната дизайнерка, която притежава всички престижни награди в българската фешън индустрия, по традиция ще лансира творбите си в три луксозни линии: официални RED CARPET тоалети, сватбени рокли и впечатляваща бизнес линия.

подробно...


Петя Велкова като "Ледена кралица" с над 200 диаманта в новата колекция за 2019 на PALOMA FASHION


Петя Велкова като "Ледена кралица" с над 200 диаманта в новата колекция за 2019 на PALOMA FASHIONЕдна фантазия за блестящи приказни феи, създадена с много любов и отдаденост, обединяваща силата на жената и силата на природата. Неотразими модели на вечерни и булчински тоалети и над 4000 диаманта ще бъдат представени на мащабно модно събитие, облечени в елемента „зимна приказка“.

подробно...


Героиня в новата колекция на Alexander McQueen е палеонтолог-любител


Героиня в новата колекция на Alexander McQueen е палеонтолог-любителСара Бъртън изглежда знае всичко за стила в Англия през викторианската епоха и с удоволствие преразказва историята с помощта на своите модели. Героинята на новата й колекция е Мери Анинг, колекционер на вкаменелости и палеонтолог-любител, известна с редица открития, предимно в района на юрската морска фауна. Мери стана известна с това, че на 12-годишна възраст е открила и идентифицирала останките от първия ихтиозавър. Тази вкаменелост е замръзнала в скалите близо до плажа Лайм Реджис, който сега се нарича Юрско крайбрежие. Анинг и нейното семейство припечелвали от продажби на вкаменелости на туристи и колекционери.

подробно...


Сватбени колекции 2019 са в бутик Bridal Fashion


Сватбени колекции 2019 са в бутик Bridal FashionСватбените рокли на най-желаните световноизвестни дизайнери в света очакват булките в бутик Bridal Fashion. И този път творческият директор на испанския гигант Pronovias - Ерве Моро изненада с креативност, новаторство и смелост в дизайна, показвайки булчинската рокля по съвършено различен начин.

подробно...


Burberry в колаборация с Vivienne Westwood


Burberry в колаборация с Vivienne WestwoodДве от емблематичните модни къщи на Кралството обявиха своята колаборация - Burberry и Vivienne Westwood.

подробно...


Сватбени колекции 2019 са в бутик Bridal Fashion


Сватбени колекции 2019 са в бутик Bridal FashionСватбените рокли на най-желаните световноизвестни дизайнери в света очакват булките в бутик Bridal Fashion.

подробно...


Пенелопе Крус е рекламното лице на Chanel за сезон 2018-2019


Пенелопе Крус е рекламното лице на Chanel за сезон 2018-2019Модна къща Chanel представи първите снимки на кампанията за колекцията "Croisiere 2018-2019" с великолепната Пенелопе Крус.

подробно...


Официални рокли на Lorreti завладяха модната столица Париж!


Официални рокли на Lorreti завладяха модната столица Париж!Lorreti design studio отново изпъкна като новатор в българската мода, като избра именно Париж за представянето на Колекция 2019!

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Марина Кискинова


Певица и актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи