Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Събития

Събития


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 »


Първият 3D моден спектакъл в България


Първият 3D моден спектакъл в БългарияПървото по рода си модно триизмерно изживяване организират дизайнерските марки Desizo Monni и MONNI. Те ще представят силата на дигиталното изкуство в градски условия. Не става въпрос за обикновено светлинно шоу, а грандиозен холограмен спектакъл в моден вариант.

подробно...


Италианския фестивал на красотата с участието на лорд Евгени Минчев и Ивана


Италианския фестивал на красотата с участието на лорд Евгени Минчев и Ивана"Певицата на народа" Ивана и лорд Евгени Минчев завихрят празнични вибрации в две съпътстващи вечерни събития на XXVIII-я Италиански фестивал на красотата и прическата. Партитата ще съберат представители на модния и бизнес елит у нас, световноизвестни топстилисти и именити български фризьори. Модният форум с многобройно чуждестранно участие стартира на 29 март в Международен панаир – Пловдив и ще продължи до 31 март включително, съобщиха организаторите от "Christian Of Roma".

подробно...


Облекла за цветотерапия и биомода на "ТексТейлър Експо 2018"


Облекла за цветотерапия и биомода на "ТексТейлър Експо 2018"Дрехи за добро настроение, направени от здравословни платове, ще бъдат показани на изложението „ТексТейлър Експо 2018“, което ще се проведе от 8 до 10 ноември в Международен панаир Пловдив. На дефиле през втория ден ще бъдат презентирани проекти на изявени и на бъдещи дизайнери, като се акцентира на творческите експерименти и на биотенденциите в съвременния свят.

подробно...


Високи технологии и мода на „ТексТейлър Експо“ в Пловдив


Високи технологии и мода на „ТексТейлър Експо“ в ПловдивВисоките технологии преобразяват и модната индустрия, като й предлагат все повече умни решения, показва „ТексТейлър Експо 2018“. Изложението за текстил, облекло и мода ще се проведе от 8 до 10 ноември в Международен панаир Пловдив с участието на над осемдесет български и чуждестранни фирми.

подробно...


Лейди Гага и Серина Уилямс с отговорна задача в модната индустрия


Лейди Гага и Серина Уилямс с отговорна задача в модната индустрияАмериканската певица Лейди Гага и тенисистката Серена Уилямс ще бъдат съпредседатели на предстоящия Гала-музей "Метрополитън", ежегодно събитие в Ню Йорк.

подробно...


ТОП иновации само на Arena of Beauty Professional 2018


ТОП иновации само на Arena of Beauty Professional 2018По време на 39-тото издание на Arena of Beauty Professional - 92 фирми от България, Румъния, Украйна, Гърция, Италия и Корея ще представят повече от 300 бранда! Арената на красотата, се превръща буквално в „арена“, на която всяка компания демонстрира на сцена или на щанд - най-добрите си продукти, терапии, запознава публиката с новите си професионални марки или намира дистрибутори в страната.

подробно...


Европейски фирми окупират текстилно изложение в Пловдив


Европейски фирми окупират текстилно изложение в ПловдивГолям интерес в европейската модна индустрия предизвика новото изложение „ТексТейлър Експо“, чието първо издание ще се състои от 8 до 10 ноември 2018 г. в Международен панаир Пловдив. То ще покаже технологии, техника, материали за текстилната, шивашката и кожарската промишленост, облекло, трикотаж и аксесоари, дизайнерски идеи за нови линии.

подробно...


Arena of Beauty Professional отваря врати за 21-ва година


Arena of Beauty Professional отваря врати за 21-ва годинаОтново е време да се срещнем с новостите в бюти индустрията. Нови фирми и брандове за българския пазар ще бъдат представени от 5-ти до 7-ми октомври на международния форум Arena of Beauty Professional.

подробно...


Чаровните Боряна Баташова и Теодор Тодоров ще са водещите на Седмицата на модата в София


Чаровните Боряна Баташова и Теодор Тодоров ще са водещите на Седмицата на модата в СофияЗапочва Sofia Fashion Week - най-мащабното и стилно модно събитие в България, на което дизайнерите ще покажат своите творчески идеи и умения за настъпващия есенно-зимен сезон 2018. Единствено по рода си събитие е истински празник за онези, които обичат висшата мода и изкуство и ще се проведе между 17 и 21 септември в зала ЕФЕ на хотел Маринела.

подробно...


Shake That фестивал в Пловдив


Shake That фестивал в ПловдивСлед наситеното с концерти и събития лято, своеобразен финал на свободата да се забавляваш навън, особено за тийнейджърите, е тридневният фестивал Shake That хълм в Пловдив. Започнал от петък, той привлича особено тях с музиката на голямата сцена в подножието на Младежкия хълм, предава кореспондентът на БГНЕС от града под тепетата.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мариела Гемишева


дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи