Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Събития

Събития


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 »


ССС отваря първия си магазин в Хасково с коледни намаления


ССС отваря първия си магазин в Хасково с коледни намаленияС атрактивни коледни намаления беше открит 20-ият магазин на една от най-големите европейски компании в обувния сектор в България - CCC. Само за месец полската верига отвори три нови магазина в страната, като последният, с търговска площ над 500 кв. м, се намира в новооткрития Ритейл Парк Хасково.

подробно...


Най-новите послания на художника Юрий Ковачев


Най-новите послания на художника Юрий КовачевХудожникът Юрий Ковачев представя своята самостоятелна изложба живопис „Заедно“ в галерия „Милениум“. Експозицията включва 65 творби, които представляват живописни платна с маслени бои. Изложбата ще бъде официално открита на 14 декември 2022 г. (сряда) от 18:00 ч. от семейство Анна и Васил Банови, меценати и мениджъри на галерията.

подробно...


15 години SOFIA WEDDING EXPO - Сватбено планиране в името на любовта


15 години SOFIA WEDDING EXPO - Сватбено планиране в името на любовтаСватбеното изложение SOFIA WEDDING EXPO ще се проведе за петнадесети пореден път в SOFIA HOTEL BALKAN на 14 и 15 януари 2023 г. Вече стана традиция в началото на всяка година изложението да привлича интереса на двойките решили да сложат начало на съвместния си живот и да организират сватба.

подробно...


Задава се най-важното модно събитие у нас: Златна игла 2022


Задава се  най-важното модно събитие у нас: Златна игла 2022Наближава модното събитие на годината, а именно Годишните награди „Златна игла“ на Академията за мода, където ще бъдат отличени утвърдени модни творци в средата на месец ноември т.г. По време на специална церемония в хотел „Рамада София“ ще бъдат присъдени отличия в категориите: „Дизайнер на годината”, „Модна къща на годината – мъжка мода“, „Модна къща на годината - дамска мода”, „Булчинска мода“, „,Абитуриентска мода“, „Уникална мода“, „Моден гримьор”, „Моден фотограф”, „Аксесоари“ и „Най-добър млад дизайнер”. Статуетките „Златна игла“, както винаги, са дело на великолепния бижутер Анжело Красини.

подробно...


"Лаваца" организира бариста шампионата


"Лаваца" организира бариста шампионатаНа 26 и 27 октомври 2022 г. във „Витоша Парк Хотел“ ще се проведе Бариста Шампионата в два кръга, който е организиран с подкрепата на „Лаваца“. И двата дни от надпреварата ще бъдат открити в 10:00 ч. и ще се включат около 35 баристи от цяла България.

подробно...


Бизнесът подава ръка на образованието


Бизнесът подава ръка на образованиетоНа 12 октомври 2022 г. в UniArt Gallery се проведе събитие на тема „Истинските истории от бизнеса и възможности за финансиране на стартиращите предприятия" с организатор Business Lady Club Exclusive, с президент г-жа Mila Zaharieva, съвместно с International Fashion Connection и Нов български университет/Център за кариерно развитие на НБУ.

подробно...


Естетическото пространство на Петър Пиронков


Естетическото пространство на Петър ПиронковГалерия „Милениум“ представя ретроспективна изложба живопис с избрани творби на Петър Пиронков. Експозицията включва над 50 творби, заредени със силни и впечатляващи духовни послания.

подробно...


VIP Fashion Group представи новите лица на агенцията и призьорките от конкурса Мис Варна 2022


VIP Fashion Group представи новите лица на агенцията и призьорките от конкурса Мис Варна 2022С атрактивно събитие на самия морски бряг, екипът на модна агенция VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон в морската ни столица.

подробно...


ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ТИТЛАТА МИС ВАРНА 2022 В ТРЕСКАВА ПОДГОТОВКА ЗА ГРАНДИОЗНИЯ СПЕКТАКЪЛ


ПРЕТЕНДЕНТКИТЕ ЗА ТИТЛАТА МИС ВАРНА 2022 В ТРЕСКАВА ПОДГОТОВКА ЗА ГРАНДИОЗНИЯ СПЕКТАКЪЛПодготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2022 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 25.08 в лятната градина на комплекс Морско казино, а организатор на престижния конкурс за красота за седемнадесета поредна година е модна и ивент агенция VIP Fashion Group.

подробно...


Рокли на София Борисова на червения килим в Кан


Рокли на София Борисова на червения килим в КанЗа поредна година рокли на дизайнерката София Борисова впечатлиха на червения килим на 75-годишните филмови награди Кан 2022. Световно известната актриса, модел и продуцент Фенси Александърсън (Fancy Alexandersson), носила на червения килим множество рокли на световни дизайнери, тази година се довери на дизайнер София Борисова. За откриването на филмовия фестивал и премиерата на Top Gun:Maverick тя впечатли с ефектна прозрачна рокля в бели дантелени корали и множество прозрачни кристали от колекция White Angels couture. 

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Галена


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи