Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Любопитни новини

Любопитни новини


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


История на десертите


История на десертитеИсторията на десертите може да се раздели, условно на 3 епохи - Средновековие, десертите на Тюдорите и модерни десерти. Всичко, което се яде след основно хранене или е сладко, може да бъде наречено десерт. За историята на най-обичаната част от менюто ни, разказва foodpanda.

подробно...


Певицата Деми Ловато излезе от болницата


Певицата Деми Ловато излезе от болницатаМинаха 2 месеца откакто Деми Ловато беше откарана в болница заради свръхдоза в апартамента ѝ, но феновете ѝ ще са щастливи да чуят, че тя е добре и дори е била видяна да си взима кафе близо до мястото, където в момента тя се лекува от зависимостта си, съобщиха от "Контакт мюзик".

подробно...


Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън планират сватба


Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън планират сватбаПийт Дейвидсън и Ариана Гранде заздравяват връзката си чрез провалените си връзки до момента. Пийт чувства, че "точният момент е всичко" с Ариана и те заздравяват връзката си заради техните общи ситуации и описа техният романс като "най-странното, яко нещо, което някога се е случвало", съобщи "Контакт мюзик".

подробно...


Бъдещите звездни татковци на Холивуд


Бъдещите звездни татковци на ХоливудРичард Гиър и съпругата му – Алехандра Силва, официално потвърдиха, че ще стават родители, пише в. „Дейли мейл“. Това е първото общо дете на двойката. В социалната мрежа „Инстаграм“ 35-годишната Алехандра публикува снимка, на която двойката се среща с Далай Лама при посещението му в холандския град Ротердам. Будисткият духовен водач е поставил ръка върху корема на младата жена и я благославя.

подробно...


Виктория Бекъм - 10 години в модния бизнес


Виктория Бекъм - 10 години в модния бизнесНеутвърдената и без опит в света на модата, Виктория Бекъм пуска своята запазена марка „VB“ през 2008 г. в Ню Йорк, отвъд Атлантическия океан, далеч от родната си Великобритания. Десетилетие по-късно тя ще участва в неделя, в Лондонската седмица на модата за първи път при триумфалното си завръщане у дома вече като дълбоко уважаван дизайнер и предприемач.

подробно...


Forbes обяви най-високо платените хип-хоп изпълнители


Forbes обяви най-високо платените хип-хоп изпълнителиАмериканският рапър Джей Зи (Jay-Z) е на първо място в списъка с най-високо платените хип-хоп изпълнители през 2018, според „Форбс“. Списъкът е публикуван на официалния уебсайт на изданието, предаде ТАСС.

подробно...


Дженифър Лопес оглежда къща в Холивуд


Дженифър Лопес оглежда къща в ХоливудДженифър Лопес бе забелязана да оглежда къщи в Лос Анджелис с приятеля си – бившата бейзболна звезда Алекс Родригес, съобщава в. „Сън”. 49-годишната актриса и певица и 43-годишният спортист вече живеят заедно в апартамент в Ню Йорк за 10 милиона долара.

подробно...


Най-високоплатените актьори според Forbes


Най-високоплатените актьори според ForbesСпоред ежегодната класация на “Форбс”, Джордж Клуни е най-високо платеният актьор за 2018 г.

подробно...


Най-високоплатените актриси според Forbes


Най-високоплатените актриси според ForbesАмериканската актриса Скарлет Йохансон е спечелила 40,5 млн. долара между юни 2017 и юни 2018 година и по този начин се е превърнала в най-високоплатената актриса в света.

подробно...


Австрийската столица Виена - най-добър град за живеене за 2018 година


Австрийската столица Виена - най-добър град за живеене за 2018 годинаАвстрийската столица Виена победи австралийската столица Мелбърн в състезанието за най-добър за живеене град, съобщи Би Би Си.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мариана Векилска


Водеща на сутрешния блок “Тази сутрин” на БТВ.
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи