Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Любопитни новини

Любопитни новини


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Русенска дизайнерка разработи цветни маски за любителите на модата


Русенска дизайнерка разработи цветни маски за любителите на модатаРусенската топдизайнерка Първолета Чавдарова – Летиция разработи цветни маски, с идеята всеки да си избере маска в цвят, отговарящ на неговия тоалет.

подробно...


"Лаваца" отново е официален партньор на Australian Open


"Лаваца" отново е официален партньор на Australian Openана Стоянова „Лаваца” обяви присъствието си за пета поредна година като официално кафе на тенис турнира Australian Open. От 2015 г. насам тя е единствената марка в сферата на храните и напитките, която си партнира и с четирите турнира от Големия шлем, като през ноември 2019 г. стана спонсор и на Next Gen ATP Finals. Традиционно брандът представи и своите петима посланици на италианската кафе култура – обещаващи млади играчи като италианския феномен Яник Синър, австралиеца Алекс де Минор и руснака Карен Хачанов. Подкрепата към доказаните звезди Анжелик Кербер, с която „Лаваца“ си партнира и на Уимбълдън 2018 г., и Джоана Конта продължава и тази година.

подробно...


Кралските особи, които се отказаха от привилегиите си преди принц Хари


Кралските особи, които се отказаха от привилегиите си преди принц ХариТемата за отказването на принц Хари и Меган Маркъл от задълженията им като част от британското кралско семейство все още вълнува не само във Великобритания, но и в целия свят. Историята познава и други членове на Британското кралско семейство предпочели живота на обикновения англичанин.

подробно...


"Синият понеделник" и кафето като източник на щастие


"Синият понеделник" и кафето като източник на щастиеЗа преодоляването на негативните емоции в началото на годината, „Лаваца“ заедно с Роберто Д‘Инкау, главен коуч на италианската HR консултантска фирма Lang&Partners, предлагат 10 съвета за малки ежедневни жестове, които да възвърнат положителното ни настроение.

подробно...


Страните с най-вкусни кулинарни предложения


Страните с най-вкусни кулинарни предложенияАко сте кулинарни любители и искате да разгледате някои наистина фантастични дестинации, foodpanda направи специален списък за вас! Добавянето на кулинарни дейности към вашия ваканционен маршрут е един от най-добрите начини да изпитате културата на мястото, в което сте. Да се храниш добре и да пътуваш, върви заедно ръка за ръка.

подробно...


2020-та е година на Металния Плъх


2020-та е година на Металния ПлъхГодината на Металния Плъх ще бъде година на ново начало, нови възможности, любов и пари. Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни на китайския зодиак и затова този период се счита за година на ново начало и обновяване.

подробно...


Финалистът от реалити формата "Турция търси талант" Калоян Явашев гостува в Делта Планет Мол Варна


Финалистът от реалити формата "Турция търси талант" Калоян Явашев гостува в Делта Планет Мол ВарнаКакаду кара колело като истински човек, зарежда колата си на бензиноколона, вдига националния флаг и всичко това под зоркото око на дресьора Калоян Явашев, финалист в реалити формата “Турция търси талант”. Папагалската изложба, най голямата в Източна Европа отваря врати във Варна от 19 ноември и гостува в морската столица до 30 декември.

подробно...


Актрисата Дженифър Лоурънс се омъжи


Актрисата Дженифър Лоурънс се омъжиХоливудската актриса Дженифър Лоурънс се омъжи. Избраникът й е собственикът на художествена галерия, Кук Марони, съобщава Пипъл.

подробно...


LEGO търси най-добрата опция за рециклиране


LEGO търси най-добрата опция за рециклиранеДатският гигант Лего търси начин да рециклира огромните количества пластмасови блокчета и други строителни елементи от известните конструктори за деца, пише Ей Би Си.

подробно...


1 Октомври изобилства от празници


1 Октомври изобилства от празнициПървият ден на месец октомври е ден, изпълнен с празници, предаде репортер на БГНЕС. Това е Световният ден на музиката, на поезията, възрастните хора, на архитектите.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Валери Захов


Моден фотограф
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи