Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Любопитни новини

Любопитни новини


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Излекувайте се с радостна мисъл


Излекувайте се с радостна мисълКаквото и когато да мислим, ние съграждаме от невидимата материя нещо, което привлича към себе си сили, да ни помагат или да ни вредят според характера на нашите мисли.

подробно...


Американски фотограф публикува серия от редактирани снимки, за да покаже колко сме самотни


Американски фотограф публикува серия от редактирани снимки, за да покаже колко сме самотни Четете ли това на преносимо устройство? Има голям шанс, това да е така. А сега си представете как бихте изглеждали, ако това устройство изведнъж изчезне. Самотни? Леко луд? Може би до човек, който е игнориран, заради телефона? Тъй като сме "всмуквани" все повече от екраните, които носим наоколо, дори и в компанията на приятели и семейство, прегърбената поза над смартфона изглежда все по-нормална.

подробно...


Шевици украсиха софийска детска градина


Шевици украсиха софийска детска градинаИнтересна картина съчетаваща в себе си космоса и българската шевица украси фасадата на столичната детска градина "Ракета" в квартал Подуене.

подробно...


LAVAZZA представя 2 иновативни идеи от кортовете на US OPEN


LAVAZZA представя 2 иновативни идеи от кортовете на US OPEN За пета поредна година Lavazza е официален спонсор на тенис турнира US Open. От кортовете пристигат две вълнуващи новини: паметната победа на Григор Димитров над рекордьора по титли от Големия шлем Роджър Федерер и две есенни предложения за кафе приготвено чрез студена екстракция, което вече се радва на световна слава.

подробно...


Кейти Холмс и Джейми Фокс разделени от май


Кейти Холмс и Джейми Фокс разделени от майКейти Холмс и Джейми Фокс са разделени. Звездата от „Джанго без окови“ и актрисата от „Кръгът на Доусън“ се наслаждаваха на таен роман през последните шест години. Според източници, близки до двойката обаче двамата са решили да си починат за известно време един от друг.

подробно...


Дуейн Джонсън-Скалата вдигна сватба на Хаваите


Дуейн Джонсън-Скалата вдигна сватба на ХаваитеДжонсън публикува снимка на официалния си акаунт в Инстаграм, която показва двойката, облечена в сватбени костюми и вдигнати ръце на фона на океана в Хавай.

подробно...


Тайната на хубавия сладолед


Тайната на хубавия сладоледТайната на хубавия сладолед по-скоро е страстта, желанието и любовта, и онези емоции, които влагаш, и разбира се, суровините, с които го правиш. Това каза пред БГНЕС Савина Николова, собственик на семейна сладоледаджийница за занаятчийски сладолед в центъра на София.

подробно...


Актрисата Кейт Бланшет с намерения да се откаже от киното


Актрисата Кейт Бланшет с намерения да се откаже от кинотоНа премиерата на “Къде изчезна, Бернадет?” в Ню Йорк, Кейт Бланшет каза за Vulture, че възнамерява да прекрати филмовата си кариера.

подробно...


Камерън Диас зарязва актьорската кариера


Камерън Диас зарязва актьорската кариераТя беше една от най-търсените и любими актриси в Холивуд и след като засне най-новия си филм „Ани“ през 2014 г., реши да се откаже от актьорството.

подробно...


Destiny's Child с планове да се съберат отново


Destiny's Child  с планове да се съберат отновоАмериканската R&B група Destiny's Child планира да се събере отново, вдъхновена от триумфалното завръщане на сцената на Spice Girls, съобщава „Контакт мюзик“. Източник твърди, че Бионсе и нейните приятелки Мишел Уилямс и Кели Роуланд обмислят няколко мащабни концерта през 2020 година, за да отбележат 20-ата годишнина на групата. „На хоризонта се очаква може би и появата на нови песни“, твърди същият източник.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Нети


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи