Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Любопитни новини

Любопитни новини


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Почина дизайнерът на едни от най-бляскавите тоалети в Холивуд


Почина дизайнерът на едни от най-бляскавите тоалети в ХоливудФренско-тунизийският дизайнер Азедин Алая почина на 77-годишна възраст, съобщиха от неговата модна къща в събота.

подробно...


Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще са домакини на Met Gala 2018


Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще са домакини на Met Gala 2018Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще са домакините на следващото издание на традиционния бал на музея „Метрополитън“ в Ню Йорк, наричан Met Gala.

подробно...


Салон на шоколада в Париж показа тоалети от шоколад


Салон на шоколада в Париж показа тоалети от шоколадСветовноизвестният „Салон на шоколада“ (Salon du Chocolat) отвори врати в събота във френската столица.

подробно...


Кока-Кола вдъхнови стотици за неделно хоро


Кока-Кола вдъхнови стотици за неделно хороТази неделя (22.10) ритми и фолклорни танци от различни краища на страната дадоха старт на националната кампания на Кока-Кола „Събери вдъхновение от България“. Пред Народен театър „Иван Вазов“ оживя традицията за неделното хоро и стотици посетители и гости на столицата се включиха в празненството.

подробно...


Семейството на Уилям и Кейт става петчленно през април


Семейството на Уилям и Кейт става петчленно през априлБританският принц Уилям и неговата съпруга херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън очакват третото си дете през април, съобщиха от Кенсингтънския дворец.

подробно...


Gucci се отказват от кожените изделия в колекциите си


Gucci се отказват от кожените изделия в колекциите сиИталианската марка „Гучи“ обяви, че още от следващата година ще премахне кожите от своите нови колекции, а всички, които са останали, ще бъдат изложени на търг.

подробно...


Българска шевица украси бутилките на Кока-Кола


Българска шевица украси бутилките на Кока-КолаЗа първи път в света Кока-Кола представи лимитирана колекция от шест дизайнерски бутилки, посветена на неповторимото разнообразие от везбени орнаменти и композиции от различни краища на България. Емблематичната стъклена бутилка на компанията ще бъде облечена в мотиви от шевиците на шестте български етнографски области – Пиринска, Тракийска, Родопска, Шопска, Добруджанска и Северняшка за ограничен период от време и само в партньорски заведения из страната.

подробно...


Рокля на София Борисова "се качи" на ледник в Алпите


Рокля на София Борисова "се качи" на ледник в АлпитеЩастлива булка на София Борисова сподели вълнуващи снимки от своята сватба. В дух на искрена благодарност към талантливата дизайнерка, тя разказва с трепет вълненията си около избора на рокля, незабравимия сватбен ден и пътят на дизайнерския тоалет из Алпите, през малкото градче Халщат и Виена, до дома. Ето какво написа щастливата булка:

подробно...


Джанлука Ваки - милионерът с безупречен стил с конфискувано имущество


Джанлука Ваки - милионерът с безупречен стил с конфискувано имуществоДнес стана известно, че италианската банка BPM наложи запор на имуществото на звездата от Инстаграм и милионер Джанлука Ваки. През юли 2016 г. той се прочу в социалните мрежи благодарение на видео, на което танцува с приятелка си на борда на своята яхта.

подробно...


Защо тоалетите на английската кралица са в ярки цветове


Защо тоалетите на английската кралица са в ярки цветовеБританската кралица често се повява с ярки тоалети, макар да се придържа към консервативен стил на обличане.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Едис Пала


Дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи