Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Грижи за тялото

Грижи за тялото


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


NIVEA Bath Firming Lotion с екстракт от Гинко


Новият продукт на NIVEA за стягане на кожата още в банята е NIVEA Bath Firming Lotion с екстракт от Гинко билоба. Уникалният дизайн на новия стягащ душ-гел от NIVEA се дължи на подвижната приставка за масаж, благодарение на която тялото може да се масажира още под душа. По този начин циркулацията на кръв в кожата се стимулира, а това подпомага действието на продукта.

подробно...


Кажете сбогом на целулита с новия продукт на NIVEA Body Good-bye Cellulite.


Кажете сбогом на целулита с новия продукт на NIVEA Body Good-bye Cellulite.Good-bye Cellulite е новият антицелулитен гел-крем от NIVEA Body. Революционното в продукта е основната му активна съставка - L-Carnitine (ел-карнитин). Това е естествена за кожата, подобна на витамин субстанция, която се открива във всяка клетка на тялото. Тази субстанция преобразува мастните компоненти в енергия, подпомага синтезата на колаген, регулира производството на важни бариерни липиди, подпомага регенерацията на кожата. Учените в лабораториите на NIVEA body са инвестирали доста време в търсене на активна съставка, която достига и действа на метаболизма на липидите, когато бъде нанесена на кожата. Извършените експерименти доказват, че молекулите L-Carnitine в състава на гел-крема не само достигат до мастния слой, но и улесняват метаболизма на мастните киселини в клетките, което спомага за превръщането им в енергиен източник. Този механизъм е добре познат на спортистите, които използват L-Carnitine под формата на диетична добавка.

подробно...


Да преборим „портокаловата кожа” заедно с Eucerin


Да преборим „портокаловата кожа” заедно с Eucerin„Портокаловата кожа” е основен проблем на 82% от дамите по света. Бедрата, ханшът и коремът са най-честите причини за безпокойство, когато става въпрос за „портокалова кожа”. Жените твърдят, че не харесват бедрата си, когато са отпуснати или заради появата на трапчинки от „портокаловия ефект”. Това е козметичен проблем, който засяга, както слабите, така и по-пълните дами и ги кара да харчат повече от 1.3 милиарда евро годишно за кремове и лосиони в търсене на лекарството-чудо. Наскоро Eucerin® пусна на пазара дневен стягащ лосион, за който е медицински доказано, че намалява появата на „портокалова кожа" и е специално пригоден за жени с чувствителна кожа, които търсят наистина ефективно и нежно към кожата решение.

подробно...


Преди голямото откриване на Dream


Преди голямото откриване на DreamНай-желаните ергени на България Митьо Крика и Мистър България 2005 Румен Георгиев демонстративно масажираха голото тяло на топмодела на "Ексграунд" Боряна Шехтова за медийната презентация на най-големия фитнес и Спа DREAM. Светската тройка промоционално релаксира в деветте кабинета с различни видове масаж - от китайски до класически. Изгората на Емил Кошлуков се подложи и на най-голямата екстра в Спа-то - терапия с лунни камъни. Като истински спец Митьо Крика посвети журналистите в упражненията с италианските фитнес уреди, които са общо 60 и са комбинирани както за мъже, така и за жени.

подробно...


Новата серия Hansaplast® Insect отблъсква комарите и е нежна за кожата


Новата серия Hansaplast® Insect отблъсква комарите и е нежна за кожатаСофия, 07 юни 2005 г. - Разчесването на ухапванията от комари може да предизвика инфекция. Новите продукти от серията Hansaplast® Insect имат охлаждащо действие и успокояват сърбежа. При ухапване комарите впръскват слюнка в кръвта и я разреждат. По този начин се улеснява всмукването й, което причинява сърбежа. Затова винаги преди далечни пътувания, като например в тропически страни в Африка и Азия, е задължителна предварителната ваксинация. Редно е да се избягват застоелите водоеми. Комарите се събират и размножават именно в районите около тях, особено привечер и през нощта. През деня е хубаво да се нанасят продукти за защита от насекоми след нанасяне на подходящия слънцезащитен фактор.

подробно...


Несъвместимите кремове. Кoй с кого не се "погажда"?


В грижите за здрава и красива кожа понякога възникват и такива проблеми, които дерматолозите обикновено определят като "несъвместимост на кремовете" или "неправилно използване".

Днес известните и уважаващи себе си фирми предлагат пълни козметични линии, предназначени за грижа за лицето и тялото, и съветват да ги използваме комплексно. Ако се смесят например тоник и почистващо мляко за лице от различни фирми, кожата се подлага на двойното действие на несъчетаващи се консерванти и растителни екстракти и може да реагира с раздразнение.

подробно...


NIVEA Bath Care – разнообразие и нежна грижа във вашата баня


NIVEA Bath Care – разнообразие и нежна грижа  във вашата баня

NIVEA Bath Care превръща водата в нежна грижа. Душ геловете и пените за вана от NIVEA Bath Care осигуряват оптималната грижа за всеки тип кожа и превръщат ежедневната рутина в истинско удоволствие. Продуктите са разработени на базата на нова усъвършенствана Aquasoft формула.

Изключително ефикасната формула NIVEA Aquasoft поддържа естествената влажност на кожата. Защитава я като възстановява ензимите и при редовна употреба регулира естествения хидролипиден баланс на кожата. В резултат кожата е копринено гладка и мека.

подробно...


Запазете свежестта през целия ден с новия тонизиращ афтършейв флуид от NIVEA For Men


NIVEA For Men пусна на българския пазар нов продукт, разработен изцяло на основата на ментол. Продукти, разработени на основата на ментол тонизират и освежават кожата и свиват порите след ежедневното бръснене. Тези продукти придават чувство на прохлада, стегнатост и тръпчивост. Възбуждайки рецепторите за студ ментолът охлажда кожата на лицето и я зарежда с енергия, което прави продуктите, съдържащи ментол много подходящи за летните жеги. Със своето антибактериално действие ментолът е подходящ за проблемна и мазната кожа.

подробно...


Отвори врати спортно-възстановителният комплекс "Амбасадор"


Отвори врати спортно-възстановителният комплекс "Амбасадор"На 16 декември 2003 г. стартира новоизграденият спортно-възстановителен комплекс “Амбасадор”. Това е най-актуалният акцент в цялостната реконструкция на хотела, оборудван с фитнес зала с професионални уреди за всяка мускулна група, плувен басейн с полу-олимпийски размери, спортно оздравителен център, лекарски кабинет, козметично студио, солариум, хидроджет и сауна, джакузи.
След официалния ритуал по освещаване на спортно-възстановителния център, лентата прерязаха г-жа Ваня Василева – председател на съвета на директорите на хотел “Амбасадор” и г-н Камен Колчев, мажоритарен собственик на хотел “Амбасадор” и зам.председател на съвета на директорите.

подробно...


NIVEA разработи пяна за твърда и остра брада


NIVEA пусна на пазара най-новия си продукт от линията NIVEA for Men – пяна за твърда и остра брада. Сравнителните проучвания на физическите антрополози показват, че брадите на мъжете от Южна Европа са по-твърди от тези на живеещите в Северните ширини. 32 % от европейците заявяват, че имат остра и твърда брада.
Новата пяна на NIVEA съдържа специални омекотители. Нейната формула включва витамин F, който омекотява клетъчната мембрана и е особено необходим за нормалния растеж на косъма.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мариана Попова


Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи