Най - резултатните диети !?

„Излишни килограми?! Променете отношението си към храната!“ съветват диетолози.

AppleКаква е “най-добрата” диета? Това без съмнение е често задаван въпрос. За най-добра някои считат най-нискокалоричната диета, чийто “връх” несъмнено е лечебното гладуване. Други - нискокалоричната диета, но с пълноценно съдържание на белтъчини, витамини, микроелементи и намаляване на количеството мазнини и въглехидрати.
Съществуват режими, които съдържат пълноценно количество мазнини и белтъчини, изключвайки въобще въглехидратите. В други диети белтъчините са над нормата, но пък няма мазнини, а въглехидратите са почти в норма.

Разделното хранене също не е съвместимо със сериозните занимания, но тази диета често се съчетава с басейна, комплекса от домашни упражнения, масажа и банята. Не се надявайте обаче че ще отслабнете. Разделното хранене е само опит да се излъже организма – вие ядете храна, чийто обем просто е достатъчен, за да не чувствате глад. Известни са и диети, при които ефектът от отслабването е свързан с изменението на водно-солевия баланс, като например т. нар. „лунна диета”. Тези диети не са перспективни и дори са вредни, но се ползват с голям успех поради мнимото бързо отслабване, в действителност обезводняване на организма, което може да има опасни последствия.

В последните години все повече диетолози смятат, че диетите ограничаващи приемът на един или друг тип необходими на организма вещества, получава се дефицит в организма и в крайна сметка гладът е враг на тялото.

В стремежа си да отслабнете не трябва да доведете организма си до критично състояние, когато наистина да имате нужда от помощ.

Все по-чести стават случаите и на хора, спазващи диета, с тежки разстройства на психиката и обмяната на веществата.

Всъщност правилният подход е не да изберете някаква диета, която ви допада, съветват диетолозите: “Вашият враг не е храната, а неправилното отношение към нея. Ако се научите от какво всъщност има нужда организмът ви и започнете да се храните рационално, а не емоционално, всичко ще бъде наред”.

Комбинирайте всички възможни методи за отслабване!

Ако все пак сте решили, че всички усилия (диети и фитнес), които влагате не са достатъчни доверете се на съвременните препарати за намаляване на теглото. Избирайте продукти,които са на растителна основа без химически консерванти. Коригирането на теглото наистина е тежка задача. Най-важното е,че имате съюзници в борбата срещу излишните килограми, питате се кои са те?

Други общи условия за здравословно хранене са:
минимум алкохол,
минимум захар,
минимум стрес,
максимум фибри,
максимум радост и самоуважение.

Практиката показа, че хранителният и двигателният режими не са достатъчни за постигане на добри резултати. Тук е мястото на помощните средства и препарати.
Подходящи в това отношение са “Биокорект плюс”, „Фемимодел”, „Формасуит”.

“Биокорект плюс”са сария от седем изцяло натурален продукт. Под формата на капки и на капсули. Съдържат пчелни продукти и доказали своята ефикасност лечебни билки. Благодарение на добре подбраните съставки притежават свойството да намаляват апетита, действат добре при запек и задържане на течности в организма. Имат лек слабителен ефект и спомагат за общото укрепване на организма, защото действат като антиоксидант и най – важното „стопяват” излишните килограми.
Това са и едни от най - дълго клинично тествани продукти за отсалбване в България.

Клиничните изследвания на продуктите от серията Биокорект Плюс, напрвени в Транспортна болница показват, че след двумесечен прием на Биокорект Плюс”, се наблюдава редукция на теглото с приблизително 6 кг /месечно 3%/ от конкретното тегло на съответния „пациент” / и намаление на обиколката на талията с 9 см.
За да подпомогнете цялостното си отслабване и добро физическо състояние можете да комбинирате усилията си с нашумелия напоследък български продукт „Фемимодел”.

Уникалност!

Той е първият създаден единствено и само за жени, т.е. съобразен е с някои специфики на женското тяло, като склонността да образува целулит, процесите които настъпват при жените в преходните периоди: пубертет и климакс.

Фемимодел също е изцяло натурален продукт. Съдържа доказали своята ефикасност лечебни растения. Намалява апетита, действа добре при запек. Ускорява обмените процеси. Видимо намалява целулита. Разхубавяващо външния изглед, поради повлияване състоянието на кожата, ноктите и косите. Освен, че е чудесно средство за профилактика на наднормено тегло спомага за засилване на имунитета и снемат негативните емоции и стрес. Тренировките ви ще бъдат по-ползотворни, защото организмът ви ще работи наистина на пълни обороти.
И накрая – най–новият продукт за коригиране на теглото - „Формасуит”. Сладки желирани форми (бонбони) с вкус на зелена ябълка, подходящ за всички възрасти и дори и за деца над 6 години.

Те са предназначени за активизиране на общата веществообмяна, намаляване на ефектите от стреса върху организма и за допълващо въздействие при склонност към напълняване. Цялостният комплекс на вълшебните бонбони позволява по-бързо разграждане на приетите калории и вече натрупани мастни депа и за създаване на по-спокойно, „улегнало” отношение към проблема с храненето, с цел да се избягват вредните за здравето „люшкания” от гладуване към преяждане. В съчетание с една умерена диета „Формасуит”са интересен и приятен способ за постигане на здравословно отслабване.