NIVEA България отбелязва Деня на целувката в Бургас, Лондон и Венеция едновременно


И тази година на 6 юли отбелязваме най-романтичния ден от лятото - Световният ден на целувката. По повод празника от 4 до 6 юли, в шатрата на NIVEA в Бургас козметичната марка е подготвила много специални изненади за всички свои посетители. Усмихнатите екипи на NIVEA ще помогнат на всички почитатели на този ден да се влюбят отново или още по-силно в своите половинки. Гостите на морския град, които срещнат екипа на NIVEA ще имат невероятната възможност да изненадат любимия човек със снимки с балончета за забавни реплики, в които могат да поставят специално и незабравимо послание.

NIVEA България отбелязва Деня на целувката в Бургас, Лондон и Венеция едновременно


Сред изненадите, които очакват всички посетители на турнето на NIVEA в Деня на целувката е професионален фотограф, който ще запечата всеки момент на нежни целувки. Той ще заснеме влюбените двойки на фона на романтичните градове Лондон и Венеция. Всяка двойка, която застане пред обектива на NIVEA, за да засвидетелства любовта си ще получи комплимент от марката - балсам за устни, с който целувките стават по-сладки, а устните - неустоими. Всяка двойка ще може да сподели своя любовен момент с приятели, след като снимките бъдат качени на официалната фейсбук страница на марката.

Богатата гама от продукти в грижата за устните от NIVEA Lip Care е способна да задоволи всички вкусови предпочитания, а преплитането на ароматите и полезното действие на балсамите за устни носят истинска наслада на сетивата. Доверете се на NIVEA, за да получавате най-сладките и незабравими целувки всеки ден!