Юлия Юревич представи своя календар за 2012

Юлия Юревич представи своя календар за 2012Куп известни личности се събраха на първия рожден ден на Boutique Lounge Bar в центъра на столицата и на представянето на новия календар за 2012 година на Мис България Юлия Юревич. Весела Тотева с половинката си Елин Топузаков, брадърката Зара с новото си гадже – филмов продуцент, певицата Деси Тенекеджиева със сина си, моделките Виктория Джумпарова, Жасмина Тошкова, Екатерина Дюлгерова, победителят в Биг Брадър 2 Миро и др. уважиха събитията. Собственичката на Boutique Lounge Bar Теодора Колчева благодари на събралите се журналисти и гости за изминалата успешна година, в която беше домакин на някои от най-ефектните фотосесии с български знаменитости и някои най-зрелищните партита. Заедно с екипа си тя духна свещичката и разряза огромната торта, приготвена специално за рождения ден на култовото заведение.

На рождения ден на Boutique Lounge Bar Юлия Юревич представи новия си календар, в който е по-красива, провокативна и многолика от всякога. Вярна на принципа си със своите проекти да посреща модни предизвикателства, с него тя с лекота показва своя артистичен талант и способност за превъплъщение. Миналата година посредством календара си тя се „разходи” в най-горещите модни точки на света – Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк, а чрез настоящия „влиза в кожата” на най-ярките знаменитости, които определят модните тенденции в световен мащаб. Някои от емблематичните фотографии на най-обсъжданите и дръзки световни звезди служат за инспирация на провокативните кадри. Юлия Юревич представи своя календар за 2012За Юлия е интересно да погледне света през техните очи – на поп кралицата Мадона, на уникално сексапилната и на 42 години латино дива Дженифър Лопес, на модната законодателка Бионсе, на идола на няколко поколения Кайли Миноуг и на сладката Джесика Алба. Чрез ефектната корица на календара Юлия Юревич успява чрез езика на модата да изкаже и убеждението си, че въпреки мрачните пророчества за края на света през 2012 има нещо, което може да го спаси – овладяването на стихията на любовта.

Екип от талантливи професионалисти – фотографът Костадин Кръстев – Коко, стилистката Августина Маркова – Тути, гримьорът Слав за Max Factor се погрижиха за бляскавите визии на Юлия в календара. Мис България 2007 е неотразима в различните си превъплъщения: властна и красива владетелка на стихията на любовта в черен корсет с кожен колан на Juicy Fashion, сладка и закачлива в розов комбинезон на същата марка, нежна и изтънчена в тюркоазена рокля на Astella, която подчертава искрящо зелените й очи и студена и сексапилна „снежна кралица” в бяло палто Max Mara за „зимната” визия.

Юлия Юревич представи своя календар за 2012

Юлия Юревич представи своя календар за 2012

Юлия Юревич представи своя календар за 2012