Теди Кацарова избира очилата KWIAT за артистичен аксесоар през зимата и в новия си клип


Теди Кацарова избира очилата KWIAT за артистичен аксесоар през зимата и в новия си клип За новия си клип към песента "Boogie Down", част от най-новия й проект с американския рапър Buppy Brown и румънския продуцент Фелипе, лъчезарната поп изпълнителка Теди Кацарова избра едни от най-модерните и оригинални очила на KWIAT.

Теди се спря и на няколко актуални модела, които прибави към артистичните си модни аксесоари за зимата.

Тенденцията на големите слънчеви очила, които се виждат отдалече, се прехвърли и към рамките на диоптричните очила. А в момента са модерни големи пластмасови диоптрични рамки и много млади хора, за да са интересни, носят големи пластмасови форми дори без диоптър. Новост при пластмасовите рамки е преобладаването на котешките форми с по-издължена горна част или отсечена като линия горна част. Запазват се обаче правоъгълните за мъжете и малко елипсовидни и леко закръглени форми за дамите. А размерът наистина е по-голям от всякога.

Теди Кацарова избира очилата KWIAT за артистичен аксесоар през зимата и в новия си клип

Винаги усмихнатата Теди Кацарова не „изпуска от очи” любимият си аксесоар и непрекъснато е със слънчеви очила по време на репетициите на „Великолепната шесторка”. Както сама казва, очите й са много чувствителни към силна светлина и доста често страда от дискомфорт: „Случвало ми се е да имам изключително модерни очила, които обаче са твърде неудобни за носене, а това е голям минус за хора като мен, които редуват диоптричните очила с нормални слънчеви. Харесва ми перфектното съчетание между удобството на очилата KWIAT и модерната им форма. Нося ги с голямо удоволсвие и благодарение на това дори понасям добре пиперливите и остроумни подмятания от мъжката част във „Великолепната шесторка”. Явно очилата ми стоят доста екзотично.”

Теди Кацарова избира очилата KWIAT за артистичен аксесоар през зимата и в новия си клип

Слънчевите очила са наистина екзотичен аксесоар през зимата, но също така и много актуален. В тенденциите през 2011 г. се набляга на разнообразието от цветове и при металните рамки, като се има превид, че досега те бяха предимно сиви и кафяви без много цветни или дори шарени покрития. Модерни са различните цветове отвън и отвътре – комбинация между матирани и лъскави повърхности, най-вече златисто, тъмно сребърно, синьо, зелено, разбира се черно и кафяво. Камъните и тежките орнаменти липсват, дизайнът е изчистен, но както винаги актуално е червеното като акцент или в комбинация с черно. Модерните цветове са сиво, червено, бордо, лилаво и все повече синьо или зелено. Много подходящи за дамите са нежните бежови очила с цвят на слонова кост.

Теди Кацарова избира очилата KWIAT за артистичен аксесоар през зимата и в новия си клип

Теди Кацарова избира очилата KWIAT за артистичен аксесоар през зимата и в новия си клип

Както при слънчевите, така и при диоптричните рамки все по-популярен става и моделът Wayfarer в различни цветови комбинации и подобни форми. Пластмасата на диоптричните рамки може да бъде и в кристални и прозрачни цветове. Металните рамки също са големи, могат да бъдат дори като слънчевите пилотни очила тип бъбрек, които са все по-засилваща се тенденция. Важното е наистина очилата да се виждат отдалеч.

Добрата новина както за почитателите на слънчевите очила, така и за тези, които като Теди Кацарова ги редуват с диоптрични е, че моделите за 2011 г. са по-удобни, по-леки и с по-добри защитни лакове на материалите, заради развитието на новите технологии.

Разработени са по-интересни цветове и става възможна по-добрата комбинация между тях. Тъй че при избора си на очила остава само да имате предвид, че цветовете на очилата се влияят силно от модата на цветовете при дрехите. А зимните месеци се оказват идеалното време да блеснете с новия си артистичен аксесоар, а именно очила, които всеки ще забележи отдалече.

Снимки:
1.– 2. За новия си клип към песента "Boogie Down", Теди Кацарова избра за артистичен аксесоар актуален модел на KWIAT.
3. – 5. Теди Кацарова се спря на едни от най-модерните слънчеви и диоптрични модели очила на KWIAT.

Фото: © Божидар Марков