Процедура против бръчки в домашни условия

TriPollar STOP - Процедура против бръчки в домашни условия С напредването на възрастта кожата започва да се отпуска, губи своята жизненост и еластичност, появяват се фини линии и бръчки, поради загубата на колаген. Тяхното скриване става все по-трудно и непосилно. Причините за появата им са много: промени в теглото, бременност, силови тренировки и други.

Еластичните влакна на кожата, колаген и еластин се произвеждат от фибробласти – клетки, съдържащи се в дермалния слой. Те поддържат структурата на кожата, но с напредването на възрастта, броят им намалява и техният метаболизъм се забавя. В допълнение, съществуващите влакна колаген се разрушават, причинявайки появата на бръчки и отпускане.

Благодарение на процедурите с TriPollar ™ STOP ™ стареенето на кожата може да се контролира в домашни условия. Чрез новата технология кожната тъкан ефективно се нагрява довеждайки до свързване на съществуващите колагенови влакна и резултата е по-стегната и еластична кожа. Дълбокият затоплящ ефект от своя страна ускорява метаболизма на мастните клетки, увеличавайки регенерирането на колаген в дългосрочен план. Желаният резултат: по-стегната, по-млада кожа, незабавно и дълготрайно ремоделиране.

TriPollar STOP - Процедура против бръчки в домашни условия Лечението с TriPollar ™ STOP ™ е неинвазивен, безопасен начин да се стегне набръчканата и отпусната кожа. То е подходящо за третиране на кожата както на лицето, така и на шията и раменете, без значение от типа или цвета на кожата. Това също е прекрасен начин за безопасно и лесно възстановяване на еластичността на кожата в коремната област след бременност или за хора, които са загубили много тегло.

TriPollar ™ STOP ™ може да се прилага при:

- Бръчки
- Увиснала, разтегната кожа на ръцете, шията и корема
- За стягане на кожата след бременност
- За прибиране на кожата след значителна загуба на тегло


Технологията TriPollar™

Радиочестотата се използва от медицината повече от 30 години основно при минимални инвазивни операции.
Преди няколко години професионалните системи и технологии, използващи РЧ технология я превърнаха в златен стандарт в професионалните клиники в световен мащаб- за стягане и подмладяване на кожата, корекция на мазнините и оформяне на тялото.

Технологията TriPollar ™ създадена от Pollogen Ltd и лицензирана от Ultragen Ltd е в основата на неинвазивните методи, алтернатива на операционните и други инвазивни естетични терапии. Тя е трето поколение РЧ технология използвана през последните години за затягане на кожата и намаляване на локализираните мазнини. .

ТriPollar ™ STOP ™ Преди и След


TriPollar STOP - Процедура против бръчки в домашни условия

TriPollar STOP - Процедура против бръчки в домашни условия

Вижте още: Как да намалим обиколката на тялото си и да премахнем целулита в домашни условия