Триумф на есенните обувки

След обстоен преглед на тенденциите и на изобилието от есенни обувки на REMIXSHOP.COM сме напълно сигурни – чака ни пъстър и много стилен нов моден сезон. Основното послание? Блясъкът се завръща с пълна сила, но комфортът не остава на заден план. Но не се чувствайте задължени да инвестирате в изцяло нов гардероб: с добавянето на нов чифт есенни обувки вашите дънки, пуловери и кожено яке ще придобият свежа естетика.

Триумф на есенните обувки
Снимка: Remixshop.com

Оказва се, че високите платформи всъщност не са толкова трудни за ходене, но не става въпрос само за добавяне на височина. Други смели тенденции включват украсени парти обувки и уютен дизайн на пухкави модели. Женствени акценти, включително Mary Janes, и мокасини с масивна подметка от лачена кожа изглеждат наистина интригуващо. А добрата новина е, че ако заложите на Remix, няма нужда да се ограничавате в покупките, защото всички модели са от outlet или second hand колекции – пазарувате без вина за бюджета си и за природата.

Желаете ли да сте здраво стъпили на земята? Спортните сникърси са голям хит в дизайнерската мода, както е видимо при The Row, Louis Vuitton и Isabel Marant. Триумфът на маратонките за сезона идва благодарение на сътрудничеството на Gucci с Adidas, което доведе до цветни Gazelles, облечени в Gucci. Причудливите пантофки също дефилираха по модните подиуми. Любителите на открито ще се радват да чуят, че практичните гумени ботуши също се харесват на дизайнерите, чиято най-добра итерация пристига с любезното съдействие на Върджин Виард за Chanel.

КОМФОРТЪТ ОСТАВА ТОП ПРИОРИТЕТ
Спортните маратонки представляват по-удобна за носене алтернатива на платформите тип “небостъргачи“ и пристигат с Gucci, Louis Vuitton, Coperni и The Row. Никога не е лоша идея да вземете назаем от момчетата – този сезон дизайнерите преосмислят емблематичните скейт обувки в нещо по-модерно. Харесваме ги!

Триумф на есенните обувки
Снимка: New Balance by Remixshop.com

ПЛАТФОРМИ ДО НЕБЕТО
Платформата е супер популярен тренд за сезона, като почти всеки дизайнер предлага вертикално издигане. От високите до небето розови платформи на Valentino, с които Ан Хатауей се разхождаше наскоро из Рим, до секси модела на Versace, определено няма недостиг на удължаващи силуета есенни обувки. Добавете чифт чорапи, които да ви пренесат към зимните месеци.

Триумф на есенните обувки
Снимка: Dolce&Gabbana by Remixshop.com

ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ КЛАСИКАТА
Мокасините, обувките тип Mary Jane и оксфордките се завръщат на модните подиуми. Този сезон марки като Ambush, Marc Jacobs и Del Core издигнаха класическия стил до нови висоти с ултраплатформени версии, добавяйки перфектната доза зрялост към изпитаните основни модели от детството. Тази есен обмислете комбинирането им с елегантен костюм за офиса или опитайте с мини пола или дънки за по-ежедневна визия. Мокасините на ток са обувките, които задължително трябва да добавите към гардероба си, ако вече не сте.

Триумф на есенните обувки
Снимка: Cosmoparis by Remixshop.com

НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ОТ ЛОШОТО ВРЕМЕ
Стилните почитатели на фестивалите получават нов модел гумени ботуши, с който да привличат вниманието, специално от Chanel. Версията на Върджин Виард запазва оригиналната уелингтън форма на ботушите с логото на Chanel, щамповано в предната част. Gabriela Hearst и Dior междувременно залагат на елегантни черни кожени ботуши, които също много наподобяват Уелингтън.

Триумф на есенните обувки
Снимка: Tommy Hilfiger by Remixshop.com

ИЗДИГНЕТЕ СЕ И ЗАБЛЕСТЕТЕ!
Вечно присъстващата тенденция на блестящи и лъскави обувки не показва никакви признаци на спиране на есенните модни подиуми. От пънк версиите на Alexander McQueen до сребристите puffy чехли на JW Anderson, всеки показва своя поглед към готовите за сцената блестящи обувки.
Обратно на училище, обратно на работа, обратно в града с нови есенни обувки! Хиляди модели на топ марки ви очакват на remixshop.com!

Триумф на есенните обувки
Снимка: Lefties by Remixshop.com